Branding

El Branding fa referència al procés de fer i construir una marca mitjançant el total d’actius vinculats de forma directa o indirecta al logotip, que identifiquen a la marca i l’influencien segons el seu valor.

Es tracta de resumir tots els valors de la teva empresa, els productes, els serveis, la gent i la cultura en un sol element visual: El teu logotip.

Dins dels grans elements que composen el Branding, el primer i més important és el Naming: és la creació d’un nom. Aquest esdevindrà el teu segell i la referència principal de la teva empresa. És la part pronunciable de la teva marca. Llavors, cal crear un isotip: És la part visible de la teva marca i cal que contingui els teus colors corporatius. També, ha de ser legible, escalable, reproduïble, distingible i memorable. El naming i/o l’isotip conformaran el teu Logotip.

Seguidament, cal conformar la Identitat corporativa: Definirà el que ets, el que vols arribar a ser i quins valors vols seguir per arribar a ser-ho. Llavors cal posicionar tant el teu nom com la teva identitat corporativa a la ment de la gent: És molt important que la teva marca sigui la primera en la que pensen els teus clients!

Diferenciar-se de la competència és cada cop més difícil, ja que els costos dels productes són cada vegada més elevats i els beneficis més ajustats. És per això que la clau de molts negocis recau en el Branding: Fes que la teva marca sigui el teu element diferenciador!

Vols veure els projectes que hem realitzat a Creative Corner relacionats amb el Branding? No te’ls perdis!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada