Consells sobre posicionament web

Una de les grans preocupacions un cop està enllestit un projecte web és el tema del posicionament. A continuació destacarem algunes recomanacions per a millorar el vostre posicionament:

Contingut original
És potser el punt més important per a posicionar. Una pàgina web sense contingut original i ric en paraules clau no aconseguirà indexar bé i serà difícil arribar a la primera pàgina de google. No obstant, si el contingut és únic i prou extens serà més fàcil indexar ràpidament i situar-se en posicions d’interès per als lectors.

Escollir bé les paraules clau
Sovint “pequem” per posar paraules clau massa generals que no són les que utilitzaria un possible client per arribar a nosaltres. És important saber quines són les paraules clau que més s’utilitzen a cada sector. Una bona eina per a fer comparatives és Google Trends (www.google.com/trends)

Utilitza les paraules clau als “metatags” i enllaços
Per a Google és molt important que les paraules clau estiguin incloses en l’etiquetade la nostra pàgina web. És important també no posar més de 70 caràcters al títol de la nostra entrada del bloc, de fer-ne servir més l’enllaç es tallarà i no es podrà veure sencer. Utilitzar les paraules clau a la descripció o etiquetes del bloc també ens ajudarà, el fet de descriure correctament el contingut de la nostra pàgina web, farà que hi hagi més oportunitats per a que els internautes acabin navegant a la nostra pàgina web. Cuidar els enllaços de la nostra pàgina web és un altre element clau i a més a més al nostre parer estètic. Indexarà molt millor un enllaç així www.creativecorneragency.com/consells-per-a-millorar-el-posicionament-web que un enllaç així www.creativecorneragency.com/category?=832.

Xarxes socials i contingut multimèdia

Les xarxes socials són un dels fenòmens que han influït notòriament en el comportament dels usuaris d’Internet. El fet de poder compartir enllaços, compartir articles del nostre bloc ajuda a posicionar. A més a més… qui comparteix alguna cosa que no li agrada? Un altre punt a destacar és la utilització de contingut multimèdia, afegir fotos i/o vídeos als nostres articles de bloc ajudaran a indexar millor i a fer que el nostre contingut sigui més visual i per tant, més llegit.

Genera contingut nou regularment

Importantíssim estar actualitzant regularment continguts i a més a més avisar als lectors (en el cas del nostre bloc) que tenen nous continguts per a descobrir. S’ha d’aconseguir que els lectors i visitants de la nostra pàgina web no perdin l’interès pel nostre lloc web i això pot aconseguir-se.

Cuida el disseny
Una pàgina web bonica i ben dissenyada farà molt més agradable la lectura d’articles. No podem oblidar la funcionalitat de la nostra pàgina web. La tipografia de la nostra pàgina web ha de ser entenedora i que permeti la lectura sense dificultats. A més a més comptant que cada vegada més visitem webs des d’smartphones i tablets la nostra web ha de ser “responsive”.

Aquests són alguns dels consells que us donem l’equip de Creative Corner per a iniciar-vos en el món del posicionament web. Evidentment hi ha moltíssims fronts oberts i és un tema que podria portar-nos a escriure gairebé un article diari amb diferents consells i recomanacions per a posicionar, així que de moment us oferim aquesta entrada amb aquests consells i esperem que la vostra web comenci a destacar.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada