Curiositats sobre les xarxes socials

 1. Hola, em dic Facebook! Vols ser el meu amic?

 Una família de la regió d’Ibrahimya, situada a Egipte, va batejar la seva filla amb el nom de Facebook en honor a la xarxa social des d’on es van organitzar nombroses protestes i que va aconseguir la caiguda del règim de Hosni Mubarack.

 

 1. Si Facebook fos un país

En el suposat cas que Facebook fos un país… seria el tercer país del món amb major població per sobre dels Estats Units! Només seria superat en població per la Xina i l’Índia.

 

 1. Per què Facebook és blau?

Segons la revista The New Yorker el color corporatiu de Facebook és blau per una simple raó, Mark Zuckerberg és daltònic. En paraules pròpies Zuck diu: “El blau és el color més intens per mi; puc veure tot del color blau”.

 

 1. El desconegut origen de YouTube

A principis de 2005 tres ex treballadors de l’empresa PayPal, Chad Hurley, Steve Chen i Jewed Karim van decidir crear YouTube. Sabeu però, per quin motiu es va crear?

Mentre algunes persones asseguren que es va crear amb la idea que els seus fundadors poguessin compatir vídeos d’una festa en la qual hi havien assistit, d’altres asseguren que la idea principal era la creació d’una pàgina de cites anomenada YouTube sota la idea que els usuaris poguessin penjar vídeos sobre si mateixos.

 

 1. El primer vídeo de YouTube

 El primer vídeo que es va penjar a Youtube va ser un anomenat “Me at the zoo” penjat Jawed Karm, un dels seus fundadors. El vídeo compta amb més de 26 milions de visualitzacions. Aquí us deixem l’enllaç.

PUNT 5

 1. Les 3 comptes de Facebook amb major seguidors

 Us podeu imaginar quina cantant lidera aquesta llista? Ni més ni menys que KATY PERRY, que acumula més de 69 milions de seguidors a Twitter, molts més que desenes de països del món!

Seguidament hi trobem Justin Bieber amb un total aproximat de 63 milions, i seguidament Barack Obama amb 58 milions.

 

 1. Facebook i Al Pacino

Fins a l’any 2007 la imatge de capçalera de la pàgina principal de Facebook era una imatge d’Al Pacino creada a partir d’una barreja de colors blaus, blancs i la combinació de nombres binaris.

PUNT 7

 1. Els vídeos musicals amb més visites de la història a YouTube

El coreà PSY lidera el Top Ten dels vídeos musicals amb major nombre de reproduccions a Youtube, amb 2.300.000.000 amb l’èxit “Gangnam Style”. Només va necessitar 159 dies per aconseguir aquesta xifra.

Seguidament hi trobem Justin Bieber amb la cançó “Baby” amb un total de 1.201.429.000 i en tercer lloc Taylor Swift amb l’èxit “Blank Space” amb 1.097.820.552 visites.

 

 1. Record Guinness en aconseguir un milió de seguidors a Twitter

L’actor Charlie Sheen, ex actor de la famosa sèrie “Two and a Half Men” té el Récord Guinness per ser la persona que més ràpid va poder aconseguir el milió de seguidors a Twitter, ni més ni menys que en 25 hores i 17 minuts.

 

 1. No tenim paraules
 • Cada minut es puja a YouTube un total de 24 hores de ví
 • Cada dia es visualitzen 2 bilions de vídeos a YouTube.
 • A Flickr hi ha un total aproximat de 4 bilions d’
 • La mitjana de “Tweets” per dia és de 27 milions.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada