E-mail Marketing

E-mail Marketing-01

Conceptes bàsics d’e-mail marketing

Avui ens proposem apropar-vos a alguns termes molt utilitzats en el món de l’e-mail marketing.

Quina diferència hi ha entre una newsletter, un mailing i l’e-mail marketing? Ara ho descobrireu:

Newsletter: És una publicació digital més aviat informativa que es distribueix a través del correu electrònic amb certa periodicitat (diària, setmanal, mensual, bimensual o trimestral). Normalment conté molts articles d’interés sobre la marca i els que reben aquest tipus de comunicats són subscriptors que prèviament han mostrat interès per la marca i han sol·licitat rebre informació per correu.

Mailing: És un format més de publicitat utilitzat majoritàriament per a promocionar serveis i productes d’una marca. Es sol enviar a bases de dades massives no pròpies de la marca.

Email Marketing: És una tècnica utilitzada per les marques per contactar amb el seu públic objectiu a través del correu electrònic. Aquesta tècnica inclou newsletters i mailing i sobretot una bona estratègia que avali les accions que es realitzen.

Aquests són tres conceptes bàsics sobre l’e-mail marketing que s’han de tenir clars abans de començar, així evitareu futurs malentesos per utilitzar de forma incorrecta aquests termes.

En breu prepararem una altre entrada al nostre blog on us parlarem sobre Open Rate, Delivery Rate, Click Through Open Rate… entre d’altres conceptes, a més a més també us aconsellarem sobre quins programes utilitzar.

Recordeu que si voleu iniciar-vos i començar a utilitzar l’e-mail marketing no ho dubteu i contacteu amb nosaltres per a més informació (ja sigui fer una formació, realitzar-vos nosaltres els vostres enviaments…).

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada