ELS ERRORS MÉS COMUNS DEL MÀRQUETING DE CONTINGUTS

De la mateixa manera que us donem consells sobre què pot funcionar-vos també  ens agrada dir-vos quin són els errors més comuns en màrqueting de continguts per evitar-los. Preneu nota:

No s’ha de confondre el contingut amb el canal de venda. Amb el màrqueting de continguts, el contingut serveix per motivar/inspirar però l’acció de venda es realitzarà sempre fora d’aquest contingut.

CAT2

  • Crear i promocionar contingut  sense mesurar l’efectivitat que té. Això passa també a les xarxes socials, si només publiquem i no mesurem no sabrem quin impacte té la nostra feina.
  • Limitar-nos a copiar el que fan els altres i no pensar en innovar.
  • Publicar el mateix missatge massa vegades, hem de pensar que podem avorrir a l’usuari i crear l’efecte contrari al desitjat.
  • Escriure amb el to incorrecte. Hem de conèixer al nostre públic i en conseqüència dirigir-nos a ell amb el seu llenguatge.
  • Generar el mateix contingut per a tots els canals, sense adaptar-lo ni optimitzar-lo. No podem publicar el mateix a tot arreu i pretendre tenir èxit. Aquest és un punt on volem insistir: És importantíssim adaptar-nos al llenguatge de cada xarxa social, intentar escriure el mateix a Facebook / Twitter / Instagram / Linkedin no és efectiu. Convé adaptar el missatge per cada xarxa social.
  • Voler que els consumidors realitzin accions sense oferir-los res a canvi. És molt difícil que obtinguem resultats, sempre hem d’oferir-los alguna cosa.

Què n’opineu vosaltres? Ens podeu ajudar a millorar aquesta llista d’accions que hem d’evitar en màrqueting de continguts?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada