Màrqueting de continguts

De ben segur si esteu posats en temes de màrqueting, us sonarà “MÀRQUETING DE CONTINGUTS” i us preguntareu… i això? Què és?

A partir d’avui i durant diverses entrades del nostre blog us anirem explicant més detalladament què és el màrqueting de continguts.

Doncs bé, el màrqueting de continguts creiem que ha arribat per quedar-se. Cada vegada més les empreses i marques aposten per aquesta tècnica de màrqueting per aconseguir resultats. Mitjançant el màrqueting de continguts és possible assolir i complir objectius fent una inversió més petita que si féssim accions convencionals, no obstant el màrqueting de continguts s’ha d’adaptar correctament a les necessitats de cada marca. És imprescindible conèixer a fons el públic objectiu, per després poder crear continguts per aquest públic i optimitzar-los perquè ens resultin.

Què creieu que ha d’oferir una marca o empresa per ser l’escollida per l’usuari?

A través del màrqueting de continguts una marca pot transmetre més credibilitat als usuaris i transmetre la seva proposta de valor.

Com funciona el màrqueting de continguts?

Funcionament

El màrqueting de continguts fa referència a l’estratègia utilitzada per les marques o empreses que es basa en generar certs continguts (útils/interessants) que generin una reacció positiva als seus usuaris.

Quin és l’objectiu del màrqueting de continguts?  QUE ENS TROBIN – PODER CONVERTIR

Si voleu saber-ne més, atents al nostre blog, la propera entrada anirà sobre els beneficis del màrqueting de continguts. 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada