Carnestoltes Banyoles 2018

Per primera vegada l’Ajuntament de Banyoles ens ha brindat l’oportunitat de crear la imatge gràfica del Carnestoltes. Banyolilàndia és la temàtica del Carnestoltes 2018. Partint de la idea s’ha desenvolupat tota la gràfica de la festa.
El procés creatiu es defineix en tres parts: plantejament de la idea, disseny i desenvolupament de la gràfica i aplicació d’aquesta.
“Benvinguts a Banyolilàndia, un Carnestoltes fora d’òrbita” és un món on la diversió, totes les cultures i el bon rotllo hi tenen cabuda.
Aquesta campanya venia acompanyada d’una acció d’street marketing que englobava tota la big idea inicial del projecte. S’ha creat la senyalètica, dissenyat un passaport, un photocall i un tòtem que una setmana abans de la festa ja es trobava pels carrers de Banyoles.

Per últim però no menys important també s’ha dissenyat una pàgina web informativa des de la qual es podia consultar tota la programació, visualitzar el mapa de rues i descarregar-se el passaport de Banyolilàndia. Feu clic aquí  si voleu el passaport!

Comparteix aquest projecte:
Menú