Disseny i programació
Web & App

La teva presència a internet és la clau. Necessites #?

Desenvolupament de web corporatives, e-commerce, landing, blogs, apps, optimització de SEO, campanyes SEM…tot el que necessites per donar visibilitat al teu projecte.

Web corporativa

Gestió de continguts
Creació i gestió de blog
Disseny i programació a mida

Realizem el disseny i la programació web totalment a mida, sempre amb els buscadors en ment, optimitzant els recursos i oferint les eines necessàries perquè millorar el posicionament de la teva web sigui el més àgil i fàcil possible.
Disposem de servidors propis per oferir-te tot el que necessites, sense limitació d’espai, comptes de correu electrònic o transferència.

E-commerce

Manteniment
Integració amb TPV
Control d’estoc i facturació

Tenir una botiga online no es tracta només del desenvolupament de la web, posar-hi producte i esperar vendes, hi ha molts factors que faran de la teva botiga una e-commerce d’èxit, des de tenir fotos de qualitat, una estructura òptima del catàleg de productes i una promoció eficient adequada al teu projecte.
Necessites una botiga online? Ens encarreguem del teu projecte, des de la creació i disseny de la marca, el disseny i la programació web i la promoció i seguiment un cop publicada.
Ja tens la teva botiga online i no et funciona? Nosaltres te la gestionem i t’aconsellem com promocionar-la invertint en els canals més adequats.

App

Multiplataforma
Programació nativa
Publicació a marketplaces

Vols millorar el posicionament de la teva marca creant una App totalment personalitzada? Nosaltres t’aconsellem i realitzem el desenvolupament tant en Android com IOS amb llenguatge natiu, i per tant més optimitzat.

Posicionament
SEO & SEM

Auditories web
Campanyes de SEM
Optimització de SEO on page

Analitzem la teva web i elaborem una estratègia per millorar el posicionament de la teva marca, producte o empresa als principals buscadors.
Treballem i adaptem el contingut de la teva web perquè compleixi amb els estàndards que indiquen Google i altres.
Creem i gestionem campanyes SEM per rendibilitzar al màxim el teu projecte.

Estudi de fotografia professional propi

Disposem d’un estudi fotogràfic professional per la creació pròpia de continguts. Des de fotografia de producte per a web i xarxes socials fins a la producció audiovisual d’un vídeo corporatiu. També oferim el servei de fotografia i vídeo aeri.

El nostre estudi està habilitat amb flaixos, diversos fons infinits, taula per a bodegons, raïls amb pantògraf, trípodes…

Disponible per lloguer prèvia reserva.

A Creative Corner posem al teu abast tot el necessari per promocionar el teu projecte. Ser un equip multidisciplinari ens aporta una visió global per a cada projecte.

Menú