Creative CornerPublicitat

Campanyes de Sant Valentí trencadores

Estem acostumats que per Sant Valentí moltes marques i empeses aprofitin l’oportunitat per generar anuncis, spots o campanyes creatives, totes elles relacionades amb les parelles perfectes i un amor idealitzat on tot és molt bonic i perfecte.

Hi ha altres marques però, que per poder-se diferenciar i poder ser capaces d’impactar a l’espectador, han fet tot el contrari, han fet campanyes que són de tot, menys romàntiques.

Vulguem o no, aquest tipus de campanyes xoquen, ja que mostren tot el contrari del que ens esperem veure en un spot o un cartell gràfic de Sant Valentí.

D’aquesta manera permet a les marques aconseguir el seu objectiu, que et cridi l’atenció, te’l llegeixis o te’l miris més d’una vegada i que et quedis amb la marca per, posteriorment, acabar comprant algun dels seus productes.

Us presentem algunes campanyes de Sant Valentí trencadores que ens han cridat l’atenció.

Cash Converters

Cash Converters és una empresa minorista que es dedica a la venda d’articles de segona mà, ja sigui de productes tecnològics, culinaris, rellotges, joieria entre altres.

L’empresa ha optat per fer una campanya relacionada amb els matrimonis que s’han divorciat o ho han deixat, incitant a que venguin l’anell, a poder ser, a través de Cash Converters.

cash-converters-1

Bodybell

L’empresa de cosmètics Bodybell va utilitzar tanques publicitàries a peu de carrer per publicar un claim una mica desafortunat sobre les persones que no són “atractives”, incitant també la compra dels productes de cosmètica de la marca, per ser més “atractiu”

Algunes persones van mostrar signes d’indignació i van grafitejar el cartell contrarestant el missatge de l’spot.

bodibell-CAMPAÑA publicidad-exterior

Ikea

Ikea, la famosíssima empresa de mobles, ha fet un anunci amb un to humorístic enfocant-se en les conseqüències que té l’amor.

La campanya diu textualment que ofereix llits de bressol gratuïts per a tots els nadons que neixin nou mesos després del dia de Sant Valentí,

ikea2

Dorcel Store

Dorcel Store és una empresa de joguines sexuals francesa que ha fet una campanya dirigida a les persones solteres que renuncien a gaudir d’un Sant Valentí amb parella.

El cartell més clar no pot ser, apareix un claim molt directe “F*ck Sant Valentí” i un joguet sexual simulant el dit del mig, com a signe de rebuig.

dorcel-store-valentine-day

 

Què us han semblat aquestes campanyes de Sant Valentí trencadores, us poden haver agradat o no, però us han semblat originals i us han cridat l’atenció?

Si voleu més notícies relacionades sobre publicitat i l’actualitat no dubteu en consultar el nostre blog!

El nou espot de Samsung per presentar Exynos 2200
Toca restyling de marca?

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú