Comunicació

Necessites promocionar un producte? Vols crear una marca? #?

Elaborem l’estratègia de comunicació que et diferenciarà de la competència.
Disposem de totes les eines necessàries per promocionar la teva marca, producte o empresa.

Comunicació estratègica
Comunicació als mitjans socials
Gabinet de comunicació i gestió de crisi

La comunicació és actualment el motor que marca el ritme de la nostra societat, la societat de la informació.

En aquest món globalitzat en el qual tots som receptors però també emissors d’informació i a temps real, cal més que mai matenir el control sobre allò que volem comunicar i, especialment, saber reaccionar davant de possibles accions, individuals o massives, que vulnerin la nostra imatge.

Comunicació estratègica

Tot comunica, ens encarreguem d’analitzar i assessorar la vostra comunicació per transmetre els missatges adequats a través dels canals més idonis en el moment més oportú.

Comunicació als mitjans socials

En els últims anys les xarxes socials s’han convertit en un element clau a tota estratègia de comunicació, un nou mitjà que ens permet arribar al nostre públic objectiu.

Gabinet de comunicació i gestió de crisi

Gestionem la relació amb els mitjans de comunicació ja sigui a nivell online com offline. Creant notes de premsa, convocatòries, entrevistes…

Estudi de fotografia professional propi

Disposem d’un estudi fotogràfic professional per la creació pròpia de continguts. Des de fotografia de producte per a web i xarxes socials fins a la producció audiovisual d’un vídeo corporatiu. També oferim el servei de fotografia i vídeo aeri.

El nostre estudi està habilitat amb flaixos, diversos fons infinits, taula per a bodegons, raïls amb pantògraf, trípodes…

Disponible per lloguer prèvia reserva.

A Creative Corner posem al teu abast tot el necessari per promocionar el teu projecte. Ser un equip multidisciplinari ens aporta una visió global per a cada projecte.

Menú