Disseny gràfic

Donem vida als teus projectes. T'ajudem en #?

El disseny gràfic és a per tot, és la màxima expressió creativa d’una marca.

Branding

Logotips
Targetes de visita
Papereria corporativa

Dissenyem tots els conceptes que donaran forma a la imatge corporativa de la marca. El branding és el procés de creació d’una marca i per a nosaltres és molt més que seleccionar una tipografia i uns colors determinats. A Creative Corner cuidem tots els detalls per crear marques que aportin valor als nostres clients. La creació de marca és molt més que naming + branding.

Disseny de packaging

Troquels
Gamma cromàtica
Molts tipus d’acabats

Quants cops heu comprat un producte només perquè us ha cridat l’atenció el seu packaging? Sabem que un bon packaging atrau, per això s’ha de crear a consciència. Seguint el manual corporatiu de la marca dissenyem solucions de packaging atractives. Vestim els productes perquè causin una bona primera impressió, sempre enfocant-nos en el consumidor final del producte.

Imatge gràfica

Fulletons
Díptics, tríptics
Cartelleria corporativa

Creem i dissenyem qualsevol element de comunicació corporatiu. Tot comunica des d’un cartell amb l’horari fins a un fulletó on expliquem els serveis que ofereix la nostra empresa. És important que la imatge corporativa i els elements de comunicació siguin coherents. També podem gestionar-ne la impressió.

Disseny editorial

Revistes
Dossiers de premsa
Catàlegs de productes i serveis

Disposem de totes les eines i recursos per maquetar i dissenyar qualsevol element editorial, que pot ser imprès o presentat en format digital, depenent de les necessitats de cada client. També podem gestionar-ne la impressió.

Estudi de fotografia professional propi

Disposem d’un estudi fotogràfic professional per la creació pròpia de continguts. Des de fotografia de producte per a web i xarxes socials fins a la producció audiovisual d’un vídeo corporatiu. També oferim el servei de fotografia i vídeo aeri.

El nostre estudi està habilitat amb flaixos, diversos fons infinits, taula per a bodegons, raïls amb pantògraf, trípodes…

Disponible per lloguer prèvia reserva.

A Creative Corner posem al teu abast tot el necessari per promocionar el teu projecte. Ser un equip multidisciplinari ens aporta una visió global per a cada projecte.

Menú