Creative Corner

El nou espot de Samsung per presentar Exynos 2200

Samsung ha llançat el seu nou espot, que presenta Exynos 2200, i ha deixat al seu públic “gamer” amb ganes de saber més del seu nou producte, hi és que el seu espot va dirigit especialment a tota la població “gamer”.

 

Es tracta d’un espot que ha creat ajuntament amb alguns dels millors productors i especialistes amb ciència-ficció per presentar Exynos 2200. I és que es pot considerà una obra digna de Hollywood, ja que en ell podem observar una clara referència a dues grans històries mundialment conegudes.

 

A l’espot, podem veure com una noia es passeja per un mercat, en ell, els venedors desesperats per vendre, li ofereixen productes pixelats i de mala qualitat. La noia veu com un conill li crida l’atenció, mentre el segueix, s’endinsa cap a un túnel (en aquesta escena podem veure una clara referència a la història d’Alícia en el país de les meravelles), seguidament, els dos personatges arriben a un mercat negre, on es venen productes de bona qualitat i de gamma més alta, com ara armes…(on els més fanàtics, veuen una clara referència a la saga d’”Star Wars”). I és que el seu espot està replet de petits detalls que només els més meticulosos apreciaran.

El que pretèn anuncia Samsung és la seva col·laboració amb l’empresa AMD, per crear Exynos 2200. I és que aquest nou processador, el que ofereix, és un gran avenç dins del món dels telèfons mòbil, posicionant-se en clara competència, amb l’últim llançament d’Apple.

 

I és que el que promet Samsung, amb el seu nou processador mòbil, és proporcionar als telèfons mòbils, una qualitat de gràfics digna d’un videojoc. Tot i que també suposarà una millora a la qualitat d’imatge que oferiran els seus dispositius, ja que ha sigut redissenyat per controlar sensors de fins a 200 megapíxels, i permetrà descodificar vídeos de fins a 8K a 60 FPS o codificar-ne a 120 FPS amb una resolució de 4K.

Aquí podràs observar l’espot

Tendències de disseny gràfic de 2022
Campanyes de Sant Valentí trencadores

Entrades relacionades

Els teus posts

Creative Corner
Estàs fart o farta de tenir una foto perfecta per penjar a l’Instagram i no saber com editar-la, o no saber buscar un bon feed per tenir una continuïtat als…
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú