Creative Corner

7 idees pel teu feed d’Instagram

Avui volem donar-vos algunes idees per millorar la vostra feed d’Instagram i fer que tothom que visiti el vostre perfil es converteixi automàticament en seguidor/a vostre.

Amb més de 500 milions d’usuaris actius diàriament, destacar a Instagram s’ha convertit en una tasca gairebé impossible. Compartir contingut creatiu i d’alta qualitat ja no és suficient i cada cop més, tenir un feed que segueixi una tendència o un patró concret és més important per a cridar l’atenció dels usuaris d’aquesta xarxa social.

1. Feed Puzle

@facesdeumreflexo

Visualment, és un dels tipus de feed d’Instagram més potents i consisteix a combinar diferents publicacions perquè formin una sola imatge. Aquest estil funciona molt bé per atraure a nous usuaris que entren per primer cop al teu perfil, però s’ha de tenir en compte que si s’utilitza aquest estil de forma puntual, amb cada nova publicació les imatges es desorganitzaran, així que la planificació és clau en un tipus de feed d’Instagram com aquest. 

2. Feed Tauler Escacs

@celebralmist 

Si el que busques és més llibertat en el tipus de publicacions que penges, pots optar per un feed d’Instagram amb aquest estil. Consisteix a escollir dos tipus diferents d’imatges i col·locar-les de forma que es complementin, com si es tractés d’un tauler d’escacs. Crea un efecte visual de molt contrast, sobretot si s’utilitza com a la imatge que posem d’exemple, alternant fotografies amb frases

3. Feed per Files 

@personaljournalapp

Un dels estils que ha guanyat en popularitat a la xarxa és publicar imatges en files de tres. D’aquesta forma s’aprofita el format de la quadrícula d’Instagram que fa que apareguin en una sola fila. Podem així crear “puzles” o sèries de fotos que no fa falta que estiguin relacionades entre si, però que cadascuna explica una història. 

4. Feed per Columnes

@jessicaquerom

Després de l’exemple anterior, el nom ja ens dóna moltes pistes. Aquest estil de feed d’Instagram, consisteix a utilitzar la columna del mig de la quadrícula per a publicar algun tipus de contingut diferent, que destacarà alhora actua com a separació visual dels altres continguts. Com la feed puzle, hem de planificar bé les nostres publicacions, ja que correm el risc que l’estructura es vegi afectada amb noves publicacions.

5. Feed amb Marcs

@flosintimates

Utilitzar marcs a les nostres fotos pot ser un recurs que ens doni un toc únic i personal a les nostres publicacions i ens permeti diferenciar-nos de la resta d’usuaris. Fer servir el feed d’Instagram amb marcs és una forma senzilla i efectiva de jugar amb els espais amb blanc per a ressaltar els continguts i aconseguir més visibilitat a la xarxa.

6. Feed per colors

@helenavisuals

Les gammes cromàtiques són capaces de generar una consistència i estabilitat al nostre feed d’Instagram que faran que els usuaris identifiquin i diferenciïn els nostres continguts. Aquest tipus de feed es basa a escollir alguns colors que predominaran a totes les fotos que comparteixis. Tot i que sona molt fàcil, has de tenir en compte que això et limitarà en el tipus de fotos que facis, ja que hauràs de buscar llocs que tinguin aquests colors o incorporar-los posteriorment a l’edició de la foto.

 Si tens una petita marca, botiga, empresa… Pots basar-te en els seus colors corporatius per a seguir aquest estil.

7. Combina-ho tot!

Llibertat absoluta, combina estils i experimenta creant-ne de nous. Columnes en diagonal, blanc i negre, marcs de colors, monocromàtica, minimalisme, quadrats… Hi ha mil opcions, us deixem alguns exemples de feeds d’Instagram que ens han agradat:

@beyonce @minimaliststyle @knottoself @cestmaria @juniperoats  @gucci 

 

Tendències disseny gràfic 2020
Influencers de Barcelona

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú