Creative Corner

L’empresa Facebook passa a dir-se Meta

El 2004 el famós Mark Zuckerberg va fundar el que tothom coneix com a “Facebook”, una empresa que engloba les xarxes socials més importants a escala mundial, com podria ser l’aplicació de missatgeria WhatsApp, les xarxes socials d’Instagram i el Facebook com a tal i Oculus. Doncs avui, a ple 2021 ha decidit canviar el nom corporatiu i l’empesa Facebook passa a dir-se Meta.

Perquè “Meta”?

El nom de “Meta” ve a arran del mot “metavers“. Segons ha dit Mark Zuckerberg, el metavers se sentirà com un híbrid de les experiències socials online d’avui en dia, a vegades expandit en tres dimensions o projectant al món físic. Segons ha comentat Meta, et permetrà compartir experiències immersives amb altres persones inclús quan no pugueu estar juntes, i fer coses junts que no podrien fer en el món físic.

Hem pogut veure que és una proposta que es basa purament en la ciència-ficció. L’empresa ha presentat una sèrie de propostes molt noves que poden arribar a ser molt útils i donen aquest valor afegit a la marca. Un exemple pot ser Horizon Workrooms, que serveix per crear sales de conferències virtuals per tal que es pugui treballar de forma remota. Un altre exemple és Horizon Worlds, una xarxa social per quedar virtualment en diferents escenaris digitals. El motiu d’aquest canvi tan gran en aquest precís moment va ser per la polèmica que hi va haver el qual es romurejava que l’empresa es basaba de toxicitat i desinformació per alimentar el seu contingut i tràfic d’usuaris.

Tại sao Facebook bất ngờ đổi tên công ty thành Meta?

Segons ha dit Zuckerberg, “Espero que amb el temps, siguem vistos com una empresa del “metavers” però justament el que necessita l’empresa és temps, ja que moltes de les funcionalitats que s’implanten avui en dia, no és veuran utilitzades en grans masses fins d’aquí a uns anys, Per tant, aquí es marca el final i el començament d’un nou capítol per l’empresa.

Et deixem un enllaç a YouTube perquè puguis veure alguns dels seus projectes o idees.

Per més notícies d’actualitat entreu al nostre blog!

El creixement d’AliExpress
El senyal contra la violència

Entrades relacionades

Entrevista a la Marina

Creative Corner
Avui us portem un nou post al blog, una entrevista realitzada a la Marina Casals, Community Manager i Dissenyadora Gràfica Ens podries explicar una mica sobre tu? Em dic Marina,…
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú