Creative CornerInternet

El creixement d’AliExpress

Segurament si fa uns anys ús mencionessin AliExpress no sabríeu ni d’on us baixa, però és cert que avui en dia, tothom el coneix i moltes persones en són consumidors. AliExpress és una pàgina web on hi pots trobar de tot a uns preus sorprenentment barats i, tot i que ens pot semblar una pàgina descuidada està essent un model totalment de negoci totalment viable i que està creixent exponencialment aquests últims anys. Avui us explicarem el creixement d’AliExpress i els seus motius.

Què és AliExpress?

AliExpress és una pàgina web asiàtica que serveix com un portal per comprar o vendre productes amb una relació directa, és a dir, de consumidor a proveïdor i viceversa, a diferència d’Amazon que actua com un intermediari entre els dos. Aparentment tu com a consumidor et pot semblar igual, però si bé és cert que a l’hora d’iniciar-te en un negoci online o un e-commerce la proposta d’AliExpress és molt més interessant.

Com és que és tan barat?

La pregunta que tothom es fa és que com és possible que sigui tan barat, i si, l’empresa aconsegueix beneficis elevats encara que pugui semblar contradictori, això és degut a una sèrie de factors que fa que puguin tenir aquests preus tan ajustats.

No té intermediaris

A diferència d’Amazon o altres pàgines de l’estil, la venda a AliExpress s’efectua entre el proveïdor o majorista i el client final, cosa que permet que no tinguin magatzems ni tanta logística. Això té un principal problema i són els temps d’espera, ja que tots els productes venen de la Xina.

Escàs marge de benefici

La seva política també va relacionada en minimitzar els costos per tal d’incrementar les vendes.

Productes fabricats a la Xina

És un dels factors més importants que fa que sigui tan barat. Les fàbriques estan ultra optimitzades igual que tots els seus processos. A més quan el producte surt de la Xina el preu que té la moneda quan ho passes a Euros o a Dòlars és molt baix.

Com comprar de forma segura?

Segurament t’han entrat molts dubtes i inquietuds de si és segura la pàgina i tinguis por que t’estafin, tot i que la pàgina és de les més segures que hi ha. També cal compar d’una forma intel·ligent i atenent a certs factors.

Llegeix les opinions i valoracions del venedor

En molts casos els mateixos usuaris que han comprat el producte et diuen si està bé, o no es correspon amb el que hi havia a la foto. També és important el venedor, que estigui ben valorat.

Comprovar les garanties del venedor

Les més importants són: que tingui una data prevista d’enviament i d’arribada del paquet i que tingui opció de reemborsament en cas que no t’arribi el producte.

Comprar amb sentit comú

Com útlim i molt important cal tenir en compte que AliExpress és barat, però hi ha coses que són impossibles, si és massa barat per ser cert, doncs no el compris!

 

Per més notícies d’actualitat entreu al nostre blog!

Els teus posts
L’empresa Facebook passa a dir-se Meta

Entrades relacionades

Els teus posts

Creative Corner
Estàs fart o farta de tenir una foto perfecta per penjar a l’Instagram i no saber com editar-la, o no saber buscar un bon feed per tenir una continuïtat als…
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú