Creative Corner

Els teus posts

Estàs fart o farta de tenir una foto perfecta per penjar a l’Instagram i no saber com editar-la, o no saber buscar un bon feed per tenir una continuïtat als teus posts, a continuació trobareu un seguit d’aplicacions fàcils d’utilitzar per aconseguir uns bons resultats.

 

Per poder editar les fotos l’opció més ràpida i fàcil és descarregar una aplicació al mòbil. Si ens orientem a partir d’aquest punt, trobem dos tipus d’aplicació, aquelles que serveixen per editar-les manualment o ve aquelles apps que ja tenen uns filtres creats i que només hem d’escollir aquell que ens agrada o encaixa més amb el que busquem.

En primer lloc trobem aplicacions com “l’Adobe Lightroom” o el “PicsArt”, aquestes el que ens permeten és editar les fotos al nostre gust, modificant l’exposició, la il·luminació, el contrast… Aquestes també ens permeten regular la intensitat de cada color i un cop hem editat la foto com més ens agrada, crear un “preestablecidos” per poder guardar la configuració i així poder-la establir a qualsevol altre foto.

 

En segon lloc hi ha aplicacions com ara “VSCO” que el que permet és tant editar com “l’Adobe Lightroom” o bé accedir a un filtre ja creat com les aplicacions que veurem a continuació.

Algunes altres són les que ja porten els filtres, perquè cadascú triï el que li agradi més. Dues d’elles són el “Tezza”, el “Pomelo”. Aquestes tenen un assortit ampli de filtres de totes les classes, colors pal, colors elèctrics, vibrants… d’aquesta manera cada foto pot encaixar més o menys amb un d’ells i si no pots editar totes les fotos amb un mateix filtre per tal de crear una continuïtat amb el feed.

 

Gràcies a aplicacions com aquestes podem aconseguir un feed d’Instagram de caràcter professional.

La caiguda de Mark Zuckerberg i les seves conseqüències en la societat
El creixement d’AliExpress

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú