Creative Corner

La caiguda de Mark Zuckerberg i les seves conseqüències en la societat

Dilluns dia 4 d’octubre els servidors de Mark Zuckerberg van caure. Tres de les xarxes socials més importants, a escala mundial són: WhatsApp, Instagram i Facebook. Aquestes van estar aturades aproximadament unes 6 hores, sobretot en el territori europeu i nord-americà. Com ho va patir la societat?

Com és lògic no podem generalitzar la resposta, però sí que podem fer esment dels diferents grups de població que podem trobar.

Com ho va patir la generació Z?

 

Un col·lectiu que viu envoltat de tecnologia i constantment connectat a les xarxes, una generació que duu el mòbil com si fos una extremitat més. Durant les 6 hores de desconnexió, els adolescents es van refugiar a les plataformes de TikTok i Twitter, o bé xatejant amb els amics per SMS. Aquest fet va suposar un buit a la seva rutina, no saber què fer en certs moments o simplement està pendent de les plataformes per tal de poder-se tornar a connectar un cop tornessin les apps.

 

I pel que fa a la generació millennial?

 

Aquesta és una generació que no s’ha creat amb aquestes plataformes, és una generació que generalment no depèn de les xarxes socials pel seu dia a dia, tot i que les utilitzen, no ho fan amb tanta freqüència. És una generació que segueix socialitzant en persona, que valora molt més l’acció cara a cara. Durant la caiguda de les plataformes, aquesta generació no va patir tant com altres, sinó que va seguir amb el seu dia a dia. És una generació més adulta, més ocupada, que per a ella, la falta de les xarxes no suposa un impediment a l’hora de comunicar-se amb el seu entorn, sinó un petit entrebanc en algun moment del seu dia.

 

Si analitzant els fets a gran escala, podem veure que el futur està en les xarxes socials, ja que és la manera de comunicar-se de les noves generacions, que el futur està a les xarxes i la seva evolució.

Novetats de l’actualització IOS 15
Els teus posts

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú