InternetNotíciesSocial MediaWeb & Apps

LES FAKE NEWS TENEN RECOMPENSA

Avui dia les xarxes socials tenen molt de poder. Per una part, connecta a molts usuaris i comparteixen idees, fotografies, informació, etc. Però per altra part els ciberdelinqüents s’han fet un lloc on poden filtrar informació de contingut fals.
Les Fake News van aparèixer primer el Facebook els voltants del 2016. Després van desplaçar-se a l’aplicació més usada a nivell mundial: el Whats App.

Això pot tenir moltes repercussions com els dos casos que hi va haver a l’Índia. Es infiltrar dos missatges en els quals un deia que hi havia gent que segrestaven a nens i l’altre que hi havia certes persones que mataven per després traficar amb òrgans.

El fundador Mark Zurckerberg (propietari de Facebook i ara també Whats app) s’ha vist pressionat i ha fet la crida a totes aquelles persones que vulguin aportar una solució aquest tema (Fake News). El guanyador serà donat amb un premi de 50.000 dòlars i presentarà la seva proposta a Califòrnia. Només hi ha una base per presentar-se en aquest concurs. Han de contestar una pregunta:
“Com acabaries les Fake News?”

Un dels problemes que es troben els investigadors és que tant Facebook, Instagram com Twitter tenen un algoritme que fa de filtre i pot decidir què es pot publicar i què no.
Però la protecció de dades dificulta cercar quina informació és verídica i quina no ho és.

Recorda: Si no estàs segur que aquella informació sigui verdadera, no la comparteixis.

ANUNCIS DEL MUNDIAL 2018
CHALLENGE, EL MUST D’INSTAGRAM

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú