Social Media

Com gestionar les Xarxes Socials a l’estiu?

Com gestionar les Xarxes Socials a l’estiu? Fa un temps us vam parlar de la importància de mantenir les xarxes socials actives. Avui volem recuperar aquest tema, perquè tingueu les claus per aprofitar bé l’estiu!

Com ja vam comentar al seu dia i hem tornat a afirmar, és imprescindible ser present durant l’estiu. Les xarxes socials no es poden abandonar i molt menys a l’estiu, ja que és la temporada de l’any en què els usuaris tenen més temps lliure per tafanejar. Per tant, també serà un bon moment per ampliar la nostra comunitat i aconseguir clients potencials.

Adaptar continguts a l’època de l’any

El primer que us recomanem és que uns dies abans de marxar de vacances penseu quins continguts voleu publicar durant l’estiu.

publicacio estiuenca
L’ideal seria que adaptéssiu tots els vostres continguts a la temàtica estival, ja sigui amb dissenys d’estil estiuenc, colors més vibrants o inclús eslògans i missatges enfocats a vendre el vostre producte o servei durant aquesta època de l’any.

Planificació, calendarització i programació

Un cop tingueu creats tots els continguts haureu de planificar la seva publicació i programar-los. Us recomaneu que els distribuïu de manera equitativa, per exemple cada dos o 3 dies, perquè no hi hagi cap setmana buida.

El següent pas serà programar els continguts a les xarxes, així no haureu d’estar pendents de fer-ho just al dia que s’han de publicar.

Podeu programar a les diferents xarxes de la següent manera:

Facebook: Ja disposa d’una funcionalitat pròpia que permet programar directament des de les pàgines de fans.

Programar Facebook

En lloc de seleccionar “Compartir ara”, feu clic al desplegable i seleccioneu “Programar”. Allà podreu seleccionar dia i hora per la vostra publicació.

Twitter: Us recomanem que utilitzeu Hootsuite. És una eina gratuïta i permet controlar gairebé tot el que passa a la teva conta: mur, tweets propis, respostes, retweets, etc.

Instagram: existeixen algunes apps gratuïtes que ens permeten programar a Instagram, però nosaltres utilitzem Onlypult. És de pagament però ens permet gestionar varies contes d’instagram, programar publicacions sense límit i a més a més genera analítiques.

Dinamitzar el diàleg amb la vostra comunitat

Les publicacions ja estan programades, però la feina no s’acaba aquí. Aprofiteu que no heu d’estar pendents de les hores de publicació per dedicar almenys 30 minuts del dia a revisar i respondre els comentaris i missatges privats dels vostres seguidors.
L’estiu és un gran moment per conèixer millor la vostra comunitat i interactuar amb ella!

Augmentar l’engagement i generar feedback

Ja us hem comentat al principi d’aquest post que l’estiu és una de les èpoques de l’any en què la gent passa més temps a les xarxes. Per aquesta raó, és un bon moment per fer ofertes, promociones o inclús dur a terme sortejos o concursos que augmentaran la vostra comunitat i engagement.

L’ideal és fer-los a Instagram, que durin màxim una setmana i que les condicions per participar siguin senzilles. Com més fàcil sigui participar, molta més gent nova us seguirà!

Esperem que aquest post us sigui de gran ajuda i hàgiu après com gestionar les xarxes socials a l’estiu. Tornem la setmana que ve!

‘Must have apps’ per a l’edició fotogràfica
Destinacions #instagramejables

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú