Vacances a les Xarxes Socials?

La resposta a aquesta pregunta és NO, MAI. Compte! Les xarxes socials no tanquen ni poden fer vacances, ens sap molt greu dir-vos-ho però és així.

A Internet no s’accepta posar un cartell informant de les vacances i desaparèixer per complet, heu de tenir en compte que les xarxes socials són un punt de connexió entre consumidors i marca.

Amb l’arribada de l’estiu tothom vol fer o fa vacances, tot s’omple de cartells indicant les dates, imatges de platges, bon rotllo… però això no vol dir desconnectar o abaixar la guàrdia! En aquestes èpoques és quan més estona es dedica a tafanejar per Internet, més estona s’està a les xarxes socials… per tant! Toca ser-hi!

Les empreses han de ser conscients que les vacances no poden ser sinònim de pèrdua de qualitat en la gestió de les xarxes socials i que és un mal moment per abaixar la guàrdia. Evidentment a l’estiu (excepte hostaleria i restauració i turisme en general) el ritme baixa però això no vol dir que els nostres consumidors deixin de visitar-nos o tafanejar les nostres xarxes socials.

Així que recomanem encara que sigui oferint un mínim servei, és no silenciar els perfils socials de la vostra empresa, s’ha de mantenir el fil d’unió entre consumidors i empresa.

Aquí teniu els nostres consells:

  • No deixeu totalment inactives les xarxes socials durant les vacances (els vostres competidors poden no fer-ho)
  • No baixeu la qualitat dels continguts (la vostra comunitat no s’ho mereix)
  • Escolteu i responeu (encara que no sigui amb la mateixa freqüència que abans, però feu-ho)
  • Planifiqueu i organitzeu (és la clau per no silenciar del tot les xarxes socials durant les vacances)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada