DissenyNotícies

Festes d’Agost de Banyoles 2016

Per tercer any consecutiu hem estat escollits per l’Ajuntament de Banyoles per ser l’agència encarregada de posar vida al programa i cartells de les festes d’Agost de Banyoles.

És un projecte desenfadat i que ens fa molta il·lusió perquè s’imprimeixen un munt de programes (14.000) i es reparteixen per tot el Gironès, a més a més sempre ens deixen ser el màxim creatius possibles i podem presentar propostes d’allò més “animals”.

Així que aquest any vam decidir que, ja que el format diari continuava (el primer any va ser molt trencador perquè era un format nou i va sorprendre moltíssim el fet d’omplir Banyoles de diaris), havíem d’apostar per alguna temàtica que cridés molt l’atenció i fos arriscada per seguir sorprenent.

Vam inspirar-nos en el regne animal, per tractar les festes sota el claim “les festes més animals” i així poder incorporar al diari tot de figures d’animals amb cos humà i cap d’animal.

La temàtica ja l’havíem escollit i estava aprovada, el diari ja podia avançar, tocava treballar-hi de valent per omplir totes les pàgines.

Un cop revisat i aprovat aquí podeu veure el programa final en format pdf:

El cartell era un tema que es resistia, volíem sortir de l’habitual A3, els dos anys anteriors havíem apostat per aquest suport i havíem jugat molt amb el disseny i els colors per fer que aquests cartells destaquessin, però aquest any volíem més.

Així que vam proposar donar un toc salvatge als cartells i estripar-los manualment per donar-hi aquell toc que buscàvem.

Un cop dissenyats, aprovats i amb els cartells en mà tocava la part més manual del procés! Estripar-los un per un! Va ser una feinada però el resultat i els comentaris positius que hem rebut han fet que valgués la pena!

Aquí podeu veure el procés de creació:

Què us ha semblat? Us agrada la nostra proposta? Recordeu que podeu etiquetar les vostres fotos amb el cartell o diari de les Festes amb el hashtag: #festesagostbny16, ens faria molta il·lusió veure-ho!

, , , , , ,
La nostra experiència amb el logotip dels 25 anys de Ràdio Banyoles
Vacances a les Xarxes Socials?

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú