Els millors anuncis de la Super Bowl 2017

Un any més s’ha celebrat la SuperBowl, un partit de futbol americà que s’ha convertit en un dels esdeveniments esportius més vistos de tot l’any i en el que els anunciants poden arribar a pagar 4,6 milions d’euros per emetre 30 segons.

Tot i això les marques saben que aquest esdeveniment és vist per milions de persones de tot el món i no dubten en treure tota la seva creativitat en els seus anuncis per tal de captar l’atenció i generar compres.

Aquí us mostrem alguns dels millors anuncis d’aquest any:

Big Game:

Us imagineu els grans líders de la història com el rei Artur, Goerge Washigton o la emperadriu Wu Zetian lluitant junts a la batalla de Evony? Big Game ho ha fet realitat!

Budweisser:

A través d’aquest anunci es mostra el somni americà de com un immigrant alemany arriba als Estats Units per fer realitat el seu somni i no es rendeix fins que ho aconsegueix.

Don Limpio:

Sota l’eslògan “You Gotta love a man who cleans” la marca ha creat un anunci que barreja la igualtat entre sexes i una dosi d’humor.

Wix:

Gal Gadot (Wonder Woman) i Jason Statham s’han unit per crear un anunci digne d’una pel·lícula d’acció i que consta de dues parts:

Primera part:

Segona part:

Mercedes:

Homenatge a la pel·lícula “Easy Rider” de Peter Fonda, en el que l’actor torna a la carretera amb el mític “Born to be Wild” però aquesta vegada sobre un cotxe.

Audi:

A través d’aquest anunci la companyia pretén llançar un missatge molt clar: igualtat de sou entre homes i dones.

Honda:

A través de les fotos de l’anuari de Robert Redford, Magic Johnson, Viola Davis o Steve Carell Honda anima als espectadors a perseguir els seus somnis sense abandonar-los.

Skittles:

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada