NotíciesSocial Media

Herois sense capa a les xarxes socials

Hola família! Avui al blog volem parlar-vos d’alguns perfils que hem conegut a través de les xarxes socials i que per a nosaltres són els veritables influencers de l’era 2.0, segurament molts de vosaltres ja els coneixereu, o us sonaran les seves xarxes socials, però no podíem passar aquest mes de febrer sense fer-ne 5 cèntims.

Durant el mes de febrer, concretament el dia 4, va caure el dia mundial contra el càncer i més endavant el dia 15 era el dia mundial contra el càncer infantil.

La Vanessa Nueda, és una mare coratge, una súper woman que està lluitant contra el càncer i que dia a dia explica a través de les seves xarxes socials com afronta la malaltia.

És increïble la seva actitud, i la seva força, i gràcies a ella i al seu entorn, moltes famílies han trobat el recolzament o l’ajuda necessària per tirar endavant i afrontar aquesta malaltia amb més normalitat i sense tractar-la com un tema tabú.

Vanessa ha publicat un llibre sota el títol “Las aventures del càncer” on explica l’experiència de la seva família i com va explicar als seus fills que patia aquesta malaltia. Està disponible en català i castellà i podeu aconseguir-lo aquí.

Està immersa en un munt de projectes per recaptar fons per a la investigació del càncer i si la seguiu a través de les seves xarxes socials de ben segur voldreu col·laborar i unir-vos a la causa, per a nosaltres és una inspiració i un exemple. Compartim amb vosaltres totes les seves xarxes socials: Facebook | Twitter | Instagram | Blog 

 També volem parlar-vos d’en Pablo Raéz, un jove de 20 anys de Marbella que està lluitant contra la leucèmia i que també és una font d’inspiració i valentia per a tots aquells que el segueixen. A més a més, gràcies a la seva repercussió, ha aconseguit augmentar en més d’un 1000% les donacions de medul·la a Andalusia ( s’han passat de 300 donacions mensuals a superar les 2000 actualment).

La repercussió del seu missatge a xarxes socials ha estat un veritable boom i gràcies a ell com hem comentat anteriorment les donacions han augmentat moltíssim i és possible conèixer l’altre cara d’aquestes malalties i veure com ho afronta un jove de 20 anys. Per a Pablo Raez a les seves xarxes socials és impensable no parlar de la seva malaltia, ja que qualsevol jove hi explica el seu dia a dia i per a ell, malauradament la leucèmia forma part de la seva vida. 

Compartim amb vosaltres totes les seves xarxes socials: Facebook | TwitterInstagram

Tot el nostre suport a les persones que malauradament pateixen aquesta malaltia i a les seves famílies. Amb aquest post al blog la nostra intenció és compartir els missatges d’esperança i el positivisme de la Vanessa i en Pablo. No volem ferir cap sensibilitat.

Gràcies per llegir-nos un dia més!

, , , , , , , , ,
10 CONSELLS CREATIUS PER AL DIA A DIA
Les contrasenyes més utilitzades del 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú