NotíciesSocial Media

Herois sense capa a les xarxes socials

Hola família! Avui al blog volem parlar-vos d’alguns perfils que hem conegut a través de les xarxes socials i que per a nosaltres són els veritables influencers de l’era 2.0, segurament molts de vosaltres ja els coneixereu, o us sonaran les seves xarxes socials, però no podíem passar aquest mes de febrer sense fer-ne 5 cèntims.

Durant el mes de febrer, concretament el dia 4, va caure el dia mundial contra el càncer i més endavant el dia 15 era el dia mundial contra el càncer infantil.

La Vanessa Nueda, és una mare coratge, una súper woman que està lluitant contra el càncer i que dia a dia explica a través de les seves xarxes socials com afronta la malaltia.

És increïble la seva actitud, i la seva força, i gràcies a ella i al seu entorn, moltes famílies han trobat el recolzament o l’ajuda necessària per tirar endavant i afrontar aquesta malaltia amb més normalitat i sense tractar-la com un tema tabú.

Vanessa ha publicat un llibre sota el títol “Las aventures del càncer” on explica l’experiència de la seva família i com va explicar als seus fills que patia aquesta malaltia. Està disponible en català i castellà i podeu aconseguir-lo aquí.

Està immersa en un munt de projectes per recaptar fons per a la investigació del càncer i si la seguiu a través de les seves xarxes socials de ben segur voldreu col·laborar i unir-vos a la causa, per a nosaltres és una inspiració i un exemple. Compartim amb vosaltres totes les seves xarxes socials: Facebook | Twitter | Instagram | Blog 

 També volem parlar-vos d’en Pablo Raéz, un jove de 20 anys de Marbella que està lluitant contra la leucèmia i que també és una font d’inspiració i valentia per a tots aquells que el segueixen. A més a més, gràcies a la seva repercussió, ha aconseguit augmentar en més d’un 1000% les donacions de medul·la a Andalusia ( s’han passat de 300 donacions mensuals a superar les 2000 actualment).

La repercussió del seu missatge a xarxes socials ha estat un veritable boom i gràcies a ell com hem comentat anteriorment les donacions han augmentat moltíssim i és possible conèixer l’altre cara d’aquestes malalties i veure com ho afronta un jove de 20 anys. Per a Pablo Raez a les seves xarxes socials és impensable no parlar de la seva malaltia, ja que qualsevol jove hi explica el seu dia a dia i per a ell, malauradament la leucèmia forma part de la seva vida. 

Compartim amb vosaltres totes les seves xarxes socials: Facebook | TwitterInstagram

Tot el nostre suport a les persones que malauradament pateixen aquesta malaltia i a les seves famílies. Amb aquest post al blog la nostra intenció és compartir els missatges d’esperança i el positivisme de la Vanessa i en Pablo. No volem ferir cap sensibilitat.

Gràcies per llegir-nos un dia més!

, , , , , , , , ,
10 CONSELLS CREATIUS PER AL DIA A DIA
Les contrasenyes més utilitzades del 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú