Ho sabem, sembla una bogeria que estiguem en ple “veroño” i a nosaltres se’ns passi pel cap parlar de Nadal. Ara mateix tots penseu que està molt lluny aquesta època de tiberis i regals, però no ens equivoquem…
Està a tocar!

Les festes de Nadal coincideixen amb el final d’any i cal analitzar-ho tot. Hem venut? Quins productes / serveis hem venut més? Quina època és millor per al nostre negoci? Quines accions de publicitat hem dut a terme durant l’any? Cal respondre a aquestes preguntes per poder enfocar la nostra campanya de Nadal als resultats i sobretot per tenir una base sobre la qual treballar. Mai a cegues!

Un cop repassats aquests temes, és moment de dibuixar la nostra estratègia:

Què volem potenciar?

Quins són els nostres objectius i el nostre públic objectiu? ¡Realistes, of course! No serveix dir que els nostres objectius són vendre més i que el nostre client pot ser qualsevol persona.

Quin pressupost / temps puc dedicar a aquesta campanya? És una de les preguntes més importants, si no sabem quin pressupost tenim disponible no podrem concretar res.

Si ja teniu resposta a aquestes preguntes és moment de passar a l’acció! I passar a l’acció és posar-nos pressió, sí, pressió. Cal marcar dates, deadlines!

Si tot això us sona a xinès i el que voleu és ajuda i consell … Contacteu! Elaborarem junts una estratègia que ens ajudi a complir els vostres objectius, tindrem un pla de ació i definirem molt bé quines accions i qui s’encarrega d’elles.

Els serveis que més èxit tenen per a la campanya de Nadal són:
-Campanyes d’E-mail Màrqueting
-Campanyes amb influencers
-Disseny gràfic
-marxandatge
-Publicitat digital (en xarxes socials o Google)

Actualment ja estem elaborant calendaris per als nostres clients, felicitacions de Nadal, newsletters per potenciar les visites a les e-commerce que gestionem, promoció de productes amb la nostra cartera de influencers i molt més.

Explica’ns el teu cas i t’ajudarem!

Podeu  contactar-nos per telèfon al 872 982 507 o por e-mail a info@creativecorneragency.com 🙂

, , , ,
Pet Influencer: mascotes i xarxes socials
Certificat SSL

Entrades relacionades

Agencia de publicitat Girona

ANUNCIS DEL MUNDIAL 2018

Notícies
Cada quatre anys arriba l’esdeveniment més esperat del moment el Mundial de futbol, en aquesta entrada us deixem un recull dels 10 anuncis del Mundial 2018. L’afició es reuneix per…
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú