Ho sabem, sembla una bogeria que estiguem en ple “veroño” i a nosaltres se’ns passi pel cap parlar de Nadal. Ara mateix tots penseu que està molt lluny aquesta època de tiberis i regals, però no ens equivoquem…
Està a tocar!

Les festes de Nadal coincideixen amb el final d’any i cal analitzar-ho tot. Hem venut? Quins productes / serveis hem venut més? Quina època és millor per al nostre negoci? Quines accions de publicitat hem dut a terme durant l’any? Cal respondre a aquestes preguntes per poder enfocar la nostra campanya de Nadal als resultats i sobretot per tenir una base sobre la qual treballar. Mai a cegues!

Un cop repassats aquests temes, és moment de dibuixar la nostra estratègia:

Què volem potenciar?

Quins són els nostres objectius i el nostre públic objectiu? ¡Realistes, of course! No serveix dir que els nostres objectius són vendre més i que el nostre client pot ser qualsevol persona.

Quin pressupost / temps puc dedicar a aquesta campanya? És una de les preguntes més importants, si no sabem quin pressupost tenim disponible no podrem concretar res.

Si ja teniu resposta a aquestes preguntes és moment de passar a l’acció! I passar a l’acció és posar-nos pressió, sí, pressió. Cal marcar dates, deadlines!

Si tot això us sona a xinès i el que voleu és ajuda i consell … Contacteu! Elaborarem junts una estratègia que ens ajudi a complir els vostres objectius, tindrem un pla de ació i definirem molt bé quines accions i qui s’encarrega d’elles.

Els serveis que més èxit tenen per a la campanya de Nadal són:
-Campanyes d’E-mail Màrqueting
-Campanyes amb influencers
-Disseny gràfic
-marxandatge
-Publicitat digital (en xarxes socials o Google)

Actualment ja estem elaborant calendaris per als nostres clients, felicitacions de Nadal, newsletters per potenciar les visites a les e-commerce que gestionem, promoció de productes amb la nostra cartera de influencers i molt més.

Explica’ns el teu cas i t’ajudarem!

Podeu  contactar-nos per telèfon al 872 982 507 o por e-mail a info@creativecorneragency.com 🙂

, , , ,
Pet Influencer: mascotes i xarxes socials
Certificat SSL

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú