InternetNotíciesWeb & Apps

Certificat SSL

Benvinguts una vegada més al nostre blog!

Avui volem parlar-vos del certificat SSL! Si encara no n’heu sentit a parlar, no patiu, ben aviat serà notícia (per a nosaltres ja ho és!). Molts ens heu preguntat sobre aquest certificat i avui volem explicar-vos de què tracta amb un llenguatge molt planer. Esperem que serveixi!

Tot aquest enrenou amb el certificat SSL té a veure amb uns canvis que s’aplicaran a Google Chrome, ens demana que passem la nostra web d’http a https.
El gegant de Google va avisar fa uns mesos que començarien a marcar com a “pàgina no segura” en navegador Google Chrome totes aquelles webs que disposin d’algun formulari que recopili dades sensibles com ara contrasenyes o targetes de crèdit. I molts us preguntareu… i això per què? Doncs és una mesura de seguretat per millorar l’entorn digital.

Sabem que és un canvi que ha preocupat molts clients ja que la majoria d’usuaris d’Internet tenen com a navegador principal Google Chrome i en HTTP no n’hi ha prou, el nostre entorn no és segur. A l’omplir o facilitar les nostres dades a través de qualsevol formulari podem ser víctimes d’algun atac. Si ho fem en HTTPS, les probabilitats de ser víctimes d’un atac es redueixen considerablement.

Molts usuaris han trobat que és un abús de poder per part de Google demanar als usuaris que instal·lin aquest certificat però com tots sabem, Google és el rei d’Internet. Volem que Google ens tingui en consideració i és per això que és important instal·lar el certificat SSL, per tenir a Google content i també per augmentar la seguretat del nostre lloc web (és fonamental) a més a més no tenir activat el certificat ens pot penalitzar a nivell de SEO.

Si teniu qualsevol dubte sobre el certificat SSL, no dubteu a contactar-nos, podem ajudar-vos a instal·lar-lo i augmentar així la vostra seguretat i atractiu cap a Google 😉

Podeu escriure a info@creativecorneragency.com o bé fer-nos un truc al 872982507. Estarem encantats d’ajudar-vos!

PD: Falten 10 setmanes per l’arribada del Nadal, si no vols deixar-ho tot per últim moment dona una ullada al nostre últim post aquí.

, , , , , ,
Nadal ja és aquí…
Com plantejar campanyes nadalenques amb influencers

Entrades relacionades

Agencia de publicitat Girona

Canvis en l’algoritme d’Instagram i compres directes

Benvinguts una setmana més al nostre blog! Avui venim a parlar-vos d’Instagram, ja que ha anunciat dues novetats que canviaran la forma de veure les xarxes, transformant-les encara més en…
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú