Com plantejar campanyes nadalenques amb influencers

Com plantejar campanyes nadalenques amb influencers

Bon dimecres a tothom i benvinguts una setmana més al nostre blog!

Fa uns dies us parlàvem de la importància d’enfocar amb antelació les campanyes de Nadal, i aquesta setmana us volem donar a conèixer un cas real que estem treballant a Creative Corner.

Easy Beauty arriba per rejovenir el concepte clàssic de perfumeria i oferir productes de primeres marques a un nou tipus de client, un client actual, modern i molt vinculat a l’entorn digital. I quina millor manera d’arribar a aquest tipus de clients que disposar de l’ajuda de creadors de contingut?

Molts dels nostres CCTalents participaran en la campanya de llançament d’Easy Beauty, enfocada a convertir el públic objectiu en clients habituals, generar tràfic a la botiga online, promocionar les botigues físiques i crear una comunitat online de seguidors d’Easy Beauty a les xarxes.

¿Com assolim tots aquests objectius? A partir de la planificació d’accions tan offline com online amb influencers: creació de continguts corporatiu sobre la marca i els seus productes, creació de descomptes, sortejos, esdeveniments…

Si teniu preguntes sobre com plantejar aquest tipus de campanyes o voleu més informació i assessorament no dubteu en contactar-nos a info@creativecorneragency.com o al 872 982 507!

Fins a la setmana vinent!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada