MarketingNotíciesSocial Media

Com plantejar campanyes nadalenques amb influencers

Bon dimecres a tothom i benvinguts una setmana més al nostre blog!

Fa uns dies us parlàvem de la importància d’enfocar amb antelació les campanyes de Nadal, i aquesta setmana us volem donar a conèixer un cas real que estem treballant a Creative Corner.

Easy Beauty arriba per rejovenir el concepte clàssic de perfumeria i oferir productes de primeres marques a un nou tipus de client, un client actual, modern i molt vinculat a l’entorn digital. I quina millor manera d’arribar a aquest tipus de clients que disposar de l’ajuda de creadors de contingut?

Molts dels nostres CCTalents participaran en la campanya de llançament d’Easy Beauty, enfocada a convertir el públic objectiu en clients habituals, generar tràfic a la botiga online, promocionar les botigues físiques i crear una comunitat online de seguidors d’Easy Beauty a les xarxes.

¿Com assolim tots aquests objectius? A partir de la planificació d’accions tan offline com online amb influencers: creació de continguts corporatiu sobre la marca i els seus productes, creació de descomptes, sortejos, esdeveniments…

Si teniu preguntes sobre com plantejar aquest tipus de campanyes o voleu més informació i assessorament no dubteu en contactar-nos a info@creativecorneragency.com o al 872 982 507!

Fins a la setmana vinent!

, , , , ,
Certificat SSL
Què és la tècnica de Matte Painting?

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú