Creative CornerSocial Media

Més tips per Instagram

Com cada dimecres, us portem un nou post al blog! Tornem amb més tips per la vostra xarxa d’Instagram. Bé, com ja sabreu, Instagram és la xarxa social ideal perquè una marca pugui donar-se a conèixer i pugui establir vincles amb clients potencials. Per tal de fer-ho possible, és necessari que la seva pàgina destaqui respecte a la competència. Ara, compartir contingut creatiu i d’alta qualitat no és suficient, per tant, és molt important que el feed segueixi un patró concret i que estigui al dia de les noves de les noves actualitzacions i trucs que es van incorporant a la xarxa.

Tip pel feed: PanoraSplit App

L’aplicació PanoraSplit fa que sigui molt fàcil crear panoràmiques que es puguin lliscar en el feed del vostre Instagram, dividint les fotos panoràmiques o de gran format. PanoraSplit us permet dividir qualsevol imatge fins a 10 quadrats sense perdre qualitat. Un cop dividides, podreu publicar les vostres fotografies a Instagram mitjançant l’opció “Selecciona diverses”. Amb PanoraSplit, podeu previsualitzar el panorama que es pot lliscar abans de publicar-lo a Instagram per assegurar-vos que es vegi exactament com el voleu.

Aquí us mostrem un vídeo amb cada pas: 

Tip pels stories: Canviar el fons al compartir un post a l’Instagram Stories

En aquest cas, us portem un tip per la secció de Stories. De vegades, al compartir un post a l’Instagram Stories és possible que el fons no ens acabi d’agradar. Doncs, us portem la solució a aquest petit problema. 

Aquí us mostrem un vídeo amb cada pas: 

Kit d’Instagram

Us recordem que a Creative Corner disposem d’un Kit d’Instagram per poder ajudar-vos a optimitzar les xarxes. Som conscients que de vegades és difícil trobar què publicar a Instagram, saber quins hashtags utilitzar perquè no siguin molt repetitius, disposar d’un calendari i una estratègia per la publicació dels continguts. Per aquest motiu, estem disposats a posar-hi remei a través dels següents passos:

  1. Definició d’objectius SMART.
  2. Creació de propostes creatives (reels, IGLive, concursos, stories).
  3. Planificació mensual del contingut a publicar.
  4. Disseny del feed (posts, stories).
  5. Disseny de portades per stories destacades.
  6. Publicació i seguiment del contingut mes a mes.
En parlem?
, ,
L’Estratègia de Màrqueting Verd
8M: Dia Internacional de la Dona

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú