NotíciesSocial Media

Arriba Instagram ADS STORIES

No hi ha cap dubte que Instagram s’ha convertit en la xarxa social que més creix en els últims anys i així ho demostren els seus més de 500 milions d’usuaris registrats.

La plataforma integra l’estiu passat Instagram Stories a la xarxa social, una nova funció que pretén oferir la novetat de crear un canal de missatgeria instantània als usuaris oferint la possibilitat de compartir una imatge o vídeo de manera ràpida, efímera, imperfecte i espontània. La seva finalitat, és mostrar situacions de la vida quotidiana i compartir-ho esporàdicament, ja que al cap de 24 hores la fotografia en qüestió desapareix.

Avui en dia, ja són més de 150 milions d’instagrammers els que utilitzen Instagram Stories a diari, amb la qual cosa, no és d’estranyar que les empreses i la pròpia plataforma, hagin descobert un nou canal de comunicació directe per anunciar els seus productes. És d’aquí on neix Instagram Ads Stories i on nosaltres us facilitem informació pràctica per tal què veieu el seu ús i funcionament.

instagram ads stories

  Com funciona Instagram Ads Stories?    

La immersió narrativa d’instagram Stories enganxa i convida a l’usuari a formar part d’una aventura.

Amb l’arribada d’Instagram Stories la publicitat dins la plataforma ha canviat completament el concepte. La xara social ofereix la possibilitat de crear anuncis envoltants a pantalla completa amb una eina de segmentació molt eficaç per tal que el missatge arribi al teu públic objectiu i tenir un major abast per mostrar els teus anuncis a un nombre més àmpli de persones i controlar la freqüència amb què els veuen. Els tipus de segmentació que ens ofereixen és:

  • Usuaris que han visitat la teva pàgina.
  • Trànsit fred: Usuaris nous que compleixen el perfil del teu producte.
  • Usuaris de bases de dades.

El que Instagram planteja, és la possibilitat d’aplicar la segmentació a través d’un canal visible i eficaç. La seva funció és senzilla, només cal crear una imatge creativa o un vídeo original per tal de crear una campanya a través d’instagram Stories que no passi desapercebuda i poder mesurar així l’abast, les impressions, els comentaris i les respostes.

Instagram Stories ofereix la possibilitat de seleccionar la durabilitat de la història, el nom de la campanya, la quantitat d’imatges o vídeos a anunciar i fins i tot es podrà fer ús de links i botons que enllacin a les respectives pàgines web per portar la campanya cap al camí de l’èxit.

“Gràcies al llançament d’Instagram Ads Stories, la teva història cobrarà vida d’una nova forma i arribarà a les persones importants per tu”.

– Objectius a lhora de fer ús d’Instagram Ads Stories:

Principalment el que s’intenta, és aconseguir més visites en el perfil d’Instagram de l’empresa, per tal d’aconseguir més seguidors i arribar a un públic objectiu més extens. I què millor que una bona història, original, creativa i amb un potent impacte visual que condueixi a que els followers facin “clic” en el teu perfil? o la integració de botons o icones per tal d’accedir als enllaços? Totes aquestes facilitats són donades per tal d’ampliar la teva imatge com empresa. Cal recordar però, que només els perfils oficials poden acoblar links a les pàgines webs dins d’instagram Stories ja que actualment, només les pàgines oficials poden fer us d’aquest recurs. 

Finalment l’eina també permet realitzar un anàlisi exhaustiu de l’abast i la repercussió del l’anunci, ja que Instagram Ads Stories analitza i mesura les converses, els impactes i les tasses d’obertura derivades d’aquestes i realitzar així les pertinents modificacions per dur a terme una campanya eficaç.

És probable que no tothom vegi amb bons ulls aquesta nova intromissió de la publicitat que introdueix Instagram. Cal recordar que molta gent ja va mostrar rebuig quan la xarxa social va donar pas a anuncis promocionats dins la plataforma. No obstant això, Instagram Stories obra un nou camí ple de possibilitats on els seus sofisticats serveis i la infinita capacitat creativa de ben segur s’uniran per oferir-nos campanyes publicitàries que no ens deixaran indiferents.

, , , , ,
El Dia de la Dona i el Màrqueting
La llista definitiva “MUST HAVE APP”: retoc i disseny fotogràfic [Apps gratuïtes]

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú