DissenyMarketingNotícies

El Dia de la Dona i el Màrqueting

Com des de fa 108 anys el 8 de març celebrem el Dia de la Dona, però, com ha canviat aquest data des de llavors?Dia de la Dona 1909

Aquest dia reivindicatiu té com a precedent l’any 1909, durant el qual es van produir manifestacions i vagues als Estats Units, la més multitudinària recolzada per unes 20.000 dones.
Dos anys més tard es va proclamar el 8 de març com el Dia Internacional de la Dona i al nostre país es va aprovar l’accés de les dones a l’ensenyament superior.

En un començament el Dia de la Dona tenia com a objectiu reivindicar els drets de les treballadores: reducció de la jornada laboral, millors salaris i dret al vot.

Actualment, a més a més de reivindicar la igualtat de gènere i les millores laborals de dona, es lluita per eliminar erradicar problemes com la violència de gènere, per conscienciar sobre malalties com el càncer de mama, etc.

Associacions, ONG i marques celebren el Dia de la Dona i aprofiten aquest dia per donar suport a totes aquestes causes i millorar la seva imatge pública. Us deixem amb un petit recull de gràfiques que ens han agradat molt i també amb el nostre disseny per aquest any, made in Creative Corner!

dia de la dona creative corner agency

Feliç Dia de la Dona!

, ,
Les contrasenyes més utilitzades del 2016
Arriba Instagram ADS STORIES

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú