DissenyMarketingNotícies

El Dia de la Dona i el Màrqueting

Com des de fa 108 anys el 8 de març celebrem el Dia de la Dona, però, com ha canviat aquest data des de llavors?Dia de la Dona 1909

Aquest dia reivindicatiu té com a precedent l’any 1909, durant el qual es van produir manifestacions i vagues als Estats Units, la més multitudinària recolzada per unes 20.000 dones.
Dos anys més tard es va proclamar el 8 de març com el Dia Internacional de la Dona i al nostre país es va aprovar l’accés de les dones a l’ensenyament superior.

En un començament el Dia de la Dona tenia com a objectiu reivindicar els drets de les treballadores: reducció de la jornada laboral, millors salaris i dret al vot.

Actualment, a més a més de reivindicar la igualtat de gènere i les millores laborals de dona, es lluita per eliminar erradicar problemes com la violència de gènere, per conscienciar sobre malalties com el càncer de mama, etc.

Associacions, ONG i marques celebren el Dia de la Dona i aprofiten aquest dia per donar suport a totes aquestes causes i millorar la seva imatge pública. Us deixem amb un petit recull de gràfiques que ens han agradat molt i també amb el nostre disseny per aquest any, made in Creative Corner!

dia de la dona creative corner agency

Feliç Dia de la Dona!

, ,
Les contrasenyes més utilitzades del 2016
Arriba Instagram ADS STORIES

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú