Disseny

La creativitat dins la publicitat gràfica

Cada vegada ens mostrem més reticents a la publicitat convencional a causa de la saturació que rebem contínuament. Per aquesta raó els publicistes han de recorre a la creativitat per construir anuncis que impactin i que ressaltin per sobre dels altres.

Tenim diferents camins creatius per ajudar a visualitzar les diferents idees. Seguidament en veiem uns exemples de bona conceptualització.

Imatge concepte

1

Com podem veure a l’exemple, en aquest camí creatiu s’entén el concepte que ens volen fer arribar solament amb la imatge, no ens fa falta un copy (text explicatiu) per entendre-ho.

Comparació

2

En aquest camí creatiu s’utilitza la comparació per explicar la funció del producte, en aquest cas d’un aspirador.

Exageració

3

Es porta a l’extrem la utilitat del producte per així impactar al consumidor i que recordi aquell producte.

Omissió i suggestió

4

S’utilitza el fet de no mostrar clarament el producte per explicar algun concepte. En aquest cas per explicar que Smart respecte el medi ambient.

Sentit literal

5

En aquest recurs s’usa el fet de plasmar de manera literal allò que ens ven el producte. En aquest cas, els prismàtics t’apropen de manera tan real a l’animal que sembla que el tingui just davant teu.

Modificar el producte

6

Aquí juguem amb el fet de reconvertir el producte, representar-lo a partir d’altres objectes. En l’exemple veiem com es representa el fet de voler transmetre l’autenticitat del gust del Chupa-Chups.

Doble sentit

7

S’utilitzen situacions que es presten a una doble interpretació. D’aquesta manera veiem com el tomàquet representa una llengua.

Consells per augmentar l’engagement a Instagram

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú