Disseny

Tendències en logotips pel 2017

S’acaba l’any i ja es comencen a conèixer quines seran les noves tendències que marcaran el disseny dels logotips dels 2017.

  • Minimalisme

En una societat saturada d’informació on, en un sol dia pots estar exposat a centenars de logotips, la clau està en diferenciar-se de la resta. 

Una de les tendències que més marcaran el 2017 serà el disseny de logotips molt simples però que continguin el màxim d’informació possible. En altres paraules…

tendencies 2017Say more with less.

Un dels principis bàsics a l’hora de dissenyar un logotip d’aquestes característiques és tenir molt clar quin és el missatge que es vol comunicar.

  • Espai negatiu

Si el que vols és ser diferent aposta per aquesta tendència basada en la composició de dues imatges, una en positiu i l’altra amb negatiu, que juntes formen una sola imatge.

La idea de fer que el consumidor pugui tenir una doble visió del logotip farà que capti la seva atenció i en conseqüència, augmenti el seu record cap a la marca.

tendencies 2017

  • Art lineal

Aquest tipus de tècnica s’ha començat a posar de moda a principis d’aquest any 2016 i fins i tot ha arribat a convertir-se en una tendència en el disseny de tatuatges.

Arran de la campanya de Jägermeister “Hunt or be hunted” i el seu icònic cérvol creat a partir de figures geomètriques aquest estil ha anat creixent fins a tal punt que es convertirà en una de les tendències més fortes per aquest 2017.

La idea es basa en dissenyar un logotip a través de la unió de traços uniformes d’un sol color que units formen el conjunt del logotip.

tendencies 2017

  • Handwritten

El disseny a mà monocromàtic ha sigut una de les tendències més rellevants durant aquest 2016 i aquest 2017 ho continuarà sent però s’inclourà el color en aquests dissenys.

Si el que vols és aportar proximitat, autenticitat i personalitat a una nova marca no dubtis en fer servir aquesta tècnica.

tendencies 2017

, , , ,
5 claus del neuromàrqueting per aconseguir més seguidors
Color Pantone 2017: Verd Greenery

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú