Disseny

Color Pantone de l’any 2021

Com cada dimecres, us portem un nou post al blog! Tornem amb el Color Pantone de l’any 2021!

El Pantone 17-5104 Ultimate Gray i el Pantone 13-0647 Illuminating, són els dos colors escollits com a Color Pantone de l’any 2021. Segons Pantone, són dos colors independents que destaquen com diferents elements que poden estar junts i donar-se suport l’un amb l’altre. En aquest sentit, consideren que és la millor expressió de l’estat d’ànim del Pantone de l’any 2021. El seu objectiu és que aquests colors transmetin força i positivisme. Per tant, ens trobem amb la història de color que engloba pensaments profunds amb la promesa d’alguna cosa assolellada i divertida.

“El Pantone Color of the Year reflexa tot el que està ocorrent en la nostra cultura global, un color que expressa les necessitats de les persones i a les que el color pot donar resposta” -comenta Laurie Pressman, vicepresidenta del Pantone Color Institute.

 

Què significa el Color Pantone de l’any 2021?

En aquest cas, Pantone ha creat el color de l’any 2021 a partir de la combinació del Pantone 17-5104 Ultimate Gray + el Pantone 13-0647 Illuminating, una unió ambiciosa i que dóna esperança. Per tant, consideren que és essencial que la combinació ens transmeti felicitat. 

  • PANTONE 13-0647 Illuminating és un color groc brillant i alegre amb vivacitat, un to groc escalfador impregnat d’energia solar. 
  • PANTONE 17-5104 Ultimate Grey és emblemàtic d’elements sòlids i fiables que són eterns i ofereixen una base ferma. Els colors de còdols a la platja i els elements naturals l’aspecte resistent, de la qual ressalta la capacitat de resistir la prova del temps, assegura tranquil·lament Ultimate Grey, fomentant sentiments de compostura, fermesa i resistència.

Aquí podreu visualitzar el vídeo de presentació:

Què fa Pantone?  

Pantone proporciona un llenguatge de color universal que permet que les marques puguin utilitzar-ho pels seus productes o serveis. Segons Pantone, “més de 10 milions de dissenyadors i productors de tot el món confien en els productes i serveis de Pantone per ajudar a definir, comunicar i controlar el color des de la inspiració fins a la realització”. 

Quin és el procés d’elecció del color?

El Pantone Color of the Year és molt important, ja que ha influenciat molt en múltiples indústries, com el de la moda. Per Pantone, el procés de selecció requereix molta reflexió i sobretot, una anàlisi de les noves tendències. Aquesta feina és realitzada pels experts del Pantone Color Institute i sempre intenten buscar influència dels següents àmbits: “entreteniment i pel·lícules en producció, col·leccions d’art itinerants i nous artistes, moda, totes les àrees del disseny, destinacions populars de viatges, així com nous estils de vida”, entre d’altres. 

Us animeu a introduir els colors Pantone en els vostres projectes? 

Com sempre, gràcies per llegir-nos. Fins dimecres vinent!

 

, ,
Control de la Publicitat del Bitcoin
Entrevista a en Pol Prat

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú