Publicitat

Control de la Publicitat del Bitcoin

Com cada dimecres, us portem un nou post al blog! Avui us explicarem per què es vol regular la publicitat del Bitcoin.

Què és el Bitcoin? 

El Bitcoin és una criptomoneda que va ser creada l’any 2009, per una persona que s’ha mantingut en anonimat i que utilitza el pseudònim Satoshi Nakamoto. Segons la CNN, canal de televisió estatunidenc, l’ús d’aquestes monedes permet que les transaccions es realitzin sense cap intermediari, és a dir, sense cap banc entremig. Anteriorment, el bitcoin no tenia molt de valor, però actualment el preu d’una d’aquestes monedes virtuals ronda al voltant de 50.000€. És més, la utilització dels bitcoins és totalment anònima i permet que els usuaris puguin comprar béns i/o serveis sense la necessitat de revelar la seva identitat. Per la seva no-regulació, la CNMV (Comissió Nacional de Mercat de Valors) ha decidit fer control de la publicitat del Bitcoin.

Per què la CNMV regularà la publicitat sobre els Bitcoins? 

Com hem comentat anteriorment, la CNMV ha decidit emetre un decret que permetrà regularitzar el control de la publicitat de les criptomonedes. En aquest sentit, podran afegir la possibilitat d’afegir advertències sobre riscos i característiques. Amb aquesta modificació de la llei, la CNMV pretén acordar quina és la classe de contingut publicitari podran difondre les empreses de criptomonedes. També, tenen la intenció de fer que tota la publicitat estigui subjecta a una prèvia autorització. Tanmateix, la CNMV és conscient que tindrà dificultats d’evitar que aquesta publicitat surti al mercat o circuli per les xarxes socials.

Exemple d’anunci d’una empresa de criptomonedes: Banexcoin 

Banexcoin va realitzar una campanya per tal d’impactar el mercat llatinoamericà i concretament, el peruà. Aquesta empresa vol oferir als seus clients, la possibilitat d’adquirir Bitcoins amb la seva moneda local. Més endavant, els agradaria poder comprar i vendre altres monedes digitals. Així, l’objectiu de Banexcoin és oferir als seus clients una plataforma que pugui garantir transaccions segures i transparents

Banexcoin Publicitat

Gràcies per llegir-nos, us esperem el dimecres vinent amb més notícies d’actualitat!
, , ,
8M: Dia Internacional de la Dona
Color Pantone de l’any 2021

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú