Creative CornerPublicitat

“Vivir es acojonante” – Spot Campofrío

Ara que s’acosta les festes i el Nadal, pràcticament totes les grans marques de qualsevol sector realitzen spots publicitaris per tal de donar-se a conèixer més, millor o simplement perquè siguin recordats i prensents en el públic. Per aquest motiu és molt important realitzar unes campanyes creatives, innovadores i amb un missatge molt ben pensat, que sigui emotiu i doni un sentit a l’empresa o marca. Per aquest motiu avui us parlarem de l’anunci “Acojonados” de Campofrío, amb el l’eslògan “Vivir es acojonante” un spot que ha causat molt de ressó a les xarxes socials.

“Acojonados” – Spot nadalenc Campofrío

L’spot està enfocat des de la vida del protagonista, Karra Elejalde i reflexa tots els problemes o crisis que estem passant actualment, com el COVID-19, l’erupció del volcà, les pujades de preus, inseguretats del futur, entre altres, en resum, que “Vivir acojona”; – frase dita per el propi protagonista a l’spot. Llavors l’spot canvia totalment, enfocant-se en els beneficis que t’aporta sortir al carrer, que et toqui el sol, socialitzar amb les persones, mantenir-nos vius… Acabant amb la frase “Vivir es acojonante”.

De totes maneres us deixem la campanya publicitària aquí perquè la pogueu anar a veure!

vivir es acojonante

Per què us expliquem aquest anunci, doncs perquè en el fons no fan res més que promocionar i posicionar una marca d’embotits, que de primeres no és un sector que tingui molt de ganxo per fer una campanya creativa. Així mateix ho ha fet la marca, a part d’apel·lar a les emocions també ha agafat influèncers de diferents sectors amb públics d’edats i gustos molt diferents. Avui en dia, cada cop més s’utilitzen els influèncers com a figures públiques per poder arribar a més gent i tenir un major impacte. En aquest cas, han participat El Cejas, Belén Cuesta, Candela Peña i Carlos Arece.

Crítiques a l’spot

Aquesta campanya ha tingut molt de ressó mediàtic, sobretot a les xarxes socials, el qual la majoria dels comentaris han estat positius, però n’hi han hagut d’altres que han estat molt crítics. Sobretot la gent ha criticat el fet que incentivi a sortir i no mantenir-se més prudent amb tot el tema del virus, que fomenti el consum posant-lo per sobre de la salut o seguretat o el maltractament animal que suposadament l’empresa fa.

Us compartim alguns dels tuits per tal de que els pogueu veure complerts amb les respostes!

Aprofitant en ressó mediàtic Campofrío va aprofitar per crear un nou repte a Twitter per saber quan d’ “acojonante” havia estat la teva vida durant aquest últim any. Fer aquest tipus reptes és una bona manera de poder arribar al públic i acostar-se més al públic.

Si teniu curiositat també us deixem l’enllaç aquí perquè el pugueu fer!

No oblideu deixar-nos als comentaris quin percentatge us ha sortit i què en penseu de la campanya!

Si us interessen les notícies relacionades amb la publicitat i l’actualitat no dubtis en consultar el nostre blog!

El senyal contra la violència
Tendències de disseny gràfic de 2022

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú