Creative Corner

8M: Dia Internacional de la Dona

Amb motiu de la celebració del 8M: Dia Internacional de la Dona, avui us portem un post amb algunes de les campanyes que es varen dur a terme en el dia d’ahir. Com bé sabreu, el Dia Internacional de la Dona commemora la lluita de la dona per la seva participació en la societat i la seva constant recerca d’igualtat de gènere. La celebració va originar-se a Dinamarca. Tanmateix, l’any 1975 l’Organització de les Nacions Unides (ONU) va establir el dia 8 de març com una celebració mundial.

#ActuemosPorLaIgualdad de l’ONU

Segons l’ONU el tema del Dia Internacional de la Dona d’aquest any és el següent: “Dones líders: Per un futur igualitari en el món de la Covid-19”. En aquest dia es celebra els enormes esforços realitzats per dones i nenes de tot el món a l’hora de definir un futur més igualitari. Per aquest motiu, han creat la campanya #ActuemosPorLaIgualdad, la qual té per objectiu cridar l’atenció, generar entusiasme i estimular l’acció de cares el pròxim Fòrum Generació Igualtat. 

Aquí podreu visualitzar l’espot:

8M. EL DÍA DE TODAS de l’Ajuntament de Madrid

L’Ajuntament de Madrid també es va sumar a la causa i va crear la campanya institucional “8M. EL DÍA DE TODAS”. L’objectiu de la campanya era donar a conèixer el dia a dia de les ciutadanes de Madrid. En aquest sentit, varen intentar mostrar com advocades, científiques, dependentes, doctores, infermeres, netejadores o professores han treballat per facilitar-nos entorns més igualitaris, inclusius, segurs i sostenibles. L’Ajuntament sosté que aquestes dones són “ciutadanes de Madrid que, cada dia, amb les seves reivindicacions, mostren el camí per seguir avançant cap a una igualtat real”.

#WeAreAllDifferent8M del FC Barcelona

Una altra campanya interessant és la que ha elaborat el FC Barcelona: #WeAreAllDifferent8M. L’objectiu era conscienciar de la importància de la igualtat de gènere i el valor de la diferència entre persones. Per aquest motiu, varen decidir difondre un vídeo per les seves xarxes socials, protagonitzada per algunes jugadores del club i altres vinculades a l’entitat. A més a més, els jugadors i les jugadores de l’equip varen sortir al camp amb el dorsal substituït per les grafies 8M i amb el nom substituït per una paraula que el definís. Per exemple: ambició, passió, coratge o esforç. 

Aquí podreu visualitzar la campanya:  

 

A Creative Corner considerem que el dia de la dona és cada dia i així ho demostrem el dia 8M sumant-nos en la causa. 

Gràcies per llegir-nos. Aquesta vegada sí, us esperem el dimecres vinent amb més temes d’actualitat!

 

, , ,
Més tips per Instagram
Control de la Publicitat del Bitcoin

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú