Creative Corner

8M: Dia Internacional de la Dona

Amb motiu de la celebració del 8M: Dia Internacional de la Dona, avui us portem un post amb algunes de les campanyes que es varen dur a terme en el dia d’ahir. Com bé sabreu, el Dia Internacional de la Dona commemora la lluita de la dona per la seva participació en la societat i la seva constant recerca d’igualtat de gènere. La celebració va originar-se a Dinamarca. Tanmateix, l’any 1975 l’Organització de les Nacions Unides (ONU) va establir el dia 8 de març com una celebració mundial.

#ActuemosPorLaIgualdad de l’ONU

Segons l’ONU el tema del Dia Internacional de la Dona d’aquest any és el següent: “Dones líders: Per un futur igualitari en el món de la Covid-19”. En aquest dia es celebra els enormes esforços realitzats per dones i nenes de tot el món a l’hora de definir un futur més igualitari. Per aquest motiu, han creat la campanya #ActuemosPorLaIgualdad, la qual té per objectiu cridar l’atenció, generar entusiasme i estimular l’acció de cares el pròxim Fòrum Generació Igualtat. 

Aquí podreu visualitzar l’espot:

8M. EL DÍA DE TODAS de l’Ajuntament de Madrid

L’Ajuntament de Madrid també es va sumar a la causa i va crear la campanya institucional “8M. EL DÍA DE TODAS”. L’objectiu de la campanya era donar a conèixer el dia a dia de les ciutadanes de Madrid. En aquest sentit, varen intentar mostrar com advocades, científiques, dependentes, doctores, infermeres, netejadores o professores han treballat per facilitar-nos entorns més igualitaris, inclusius, segurs i sostenibles. L’Ajuntament sosté que aquestes dones són “ciutadanes de Madrid que, cada dia, amb les seves reivindicacions, mostren el camí per seguir avançant cap a una igualtat real”.

#WeAreAllDifferent8M del FC Barcelona

Una altra campanya interessant és la que ha elaborat el FC Barcelona: #WeAreAllDifferent8M. L’objectiu era conscienciar de la importància de la igualtat de gènere i el valor de la diferència entre persones. Per aquest motiu, varen decidir difondre un vídeo per les seves xarxes socials, protagonitzada per algunes jugadores del club i altres vinculades a l’entitat. A més a més, els jugadors i les jugadores de l’equip varen sortir al camp amb el dorsal substituït per les grafies 8M i amb el nom substituït per una paraula que el definís. Per exemple: ambició, passió, coratge o esforç. 

Aquí podreu visualitzar la campanya:  

 

A Creative Corner considerem que el dia de la dona és cada dia i així ho demostrem el dia 8M sumant-nos en la causa. 

Gràcies per llegir-nos. Aquesta vegada sí, us esperem el dimecres vinent amb més temes d’actualitat!

 

, , ,
Més tips per Instagram
Control de la Publicitat del Bitcoin

Entrades relacionades

Personal Branding

Creative Corner
Heu sentit a parlar del personal branding? Doncs bé, avui us parlarem i aprendreu què és el personal branding o bé marca personal, un terme molt de moda en l’actualitat…
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú