Social Media

Consells per augmentar l’engagement a Instagram

Entenem per engagement el “sentiment d’adhesió i pertinença d’un usuari o comunitat amb una marca concreta, que és promogut per la mateixa marca mitjançant accions a les plataformes digitals amb l’objectiu d’identificar, mantenir i fidelitzar els usuaris”. Preneu atenció, perquè avui us donem 10 CONSELLS PER AUGMENTAR L’ENGAGEMENT A INSTAGRAM:

1.PUBLICA DIÀRIAMENT: Publica contingut gràfic de qualitat diàriament.

2. TINGUES EN COMPTE L’HORA EN QUE PUBLIQUES: Analitza a quina hora els teus seguidors són més actius i publica segons el seu perfil. Segons TrackMaven, a Instagram l’engagement és constant al llarg de la setmana, amb lleugeres pujades els dilluns i lleugeres baixades els diumenges.

3. IDENTIFICA ELS HASHTAGS: Investiga el teu sector, les persones més influents i els hashtags més utilitzats en el mercat. Escull una llista inicial de hashtags principals que coincideixin amb la teva identitat i que consideris més oportuns.

4. INTERACTUA AMB ELS SEGUIDORS: Coneix les inquietuds dels teus seguidors i fes que participin en les teves publicacions. Comenta, pregunta, crea converses…

5. PUBLICA VÍDEOS DE MARCA: Diversos estudis determinen que publicar vídeos incrementa el vincle emocional amb els seguidors. Segons HighQ, el 78% dels usuaris consumeixen vídeos a la setmana i es preveu que l’any 2018 el 79% de tot el tràfic d’Internet serà procedent dels vídeos.

CONSELLS PER AUGMENTAR ENGAGEMENT INSTAGRAM

 

6. CREA ELS TEUS PROPIS HASHTAGS: Crea hashtags propis de la marca i/o productes i anima als teus seguidors a què els utilitzin, millorant així l’engagement. 

7. COMPARTEIX LES PUBLICACIONS A LES XARXES SOCIALS: Comparteix les publicacions a totes les xarxes socials de l’empresa, així augmentaràs la potència del missatge.

8. ANALITZA ELS POSTS: Analitza quin són els posts amb més èxit i segueix la seva línia per tal de crear més engagement amb els teus seguidors.

9. UTILITZA EMOTICONES: Les publicacions amb emoticones reben més participació que les que no en contenen. Atreveix-te 🙂

10. MENCIONA A PERSONES: Mencionar a un seguidor augmenta la confiança i fidelització amb el client.

 

 

, , , ,
La creativitat dins la publicitat gràfica
La psicologia dels colors

Entrades relacionades

Repte: 10 dies de reels

Social Media
Us portem un nou post al blog! Avui us parlarem sobre un nou repte en el qual estem participant! Brandcorps, una empresa d’estrategues, creatives i expertes en xarxes socials, ha…
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú