Social Media

Consells per augmentar l’engagement a Instagram

Entenem per engagement el “sentiment d’adhesió i pertinença d’un usuari o comunitat amb una marca concreta, que és promogut per la mateixa marca mitjançant accions a les plataformes digitals amb l’objectiu d’identificar, mantenir i fidelitzar els usuaris”. Preneu atenció, perquè avui us donem 10 CONSELLS PER AUGMENTAR L’ENGAGEMENT A INSTAGRAM:

1.PUBLICA DIÀRIAMENT: Publica contingut gràfic de qualitat diàriament.

2. TINGUES EN COMPTE L’HORA EN QUE PUBLIQUES: Analitza a quina hora els teus seguidors són més actius i publica segons el seu perfil. Segons TrackMaven, a Instagram l’engagement és constant al llarg de la setmana, amb lleugeres pujades els dilluns i lleugeres baixades els diumenges.

3. IDENTIFICA ELS HASHTAGS: Investiga el teu sector, les persones més influents i els hashtags més utilitzats en el mercat. Escull una llista inicial de hashtags principals que coincideixin amb la teva identitat i que consideris més oportuns.

4. INTERACTUA AMB ELS SEGUIDORS: Coneix les inquietuds dels teus seguidors i fes que participin en les teves publicacions. Comenta, pregunta, crea converses…

5. PUBLICA VÍDEOS DE MARCA: Diversos estudis determinen que publicar vídeos incrementa el vincle emocional amb els seguidors. Segons HighQ, el 78% dels usuaris consumeixen vídeos a la setmana i es preveu que l’any 2018 el 79% de tot el tràfic d’Internet serà procedent dels vídeos.

CONSELLS PER AUGMENTAR ENGAGEMENT INSTAGRAM

 

6. CREA ELS TEUS PROPIS HASHTAGS: Crea hashtags propis de la marca i/o productes i anima als teus seguidors a què els utilitzin, millorant així l’engagement. 

7. COMPARTEIX LES PUBLICACIONS A LES XARXES SOCIALS: Comparteix les publicacions a totes les xarxes socials de l’empresa, així augmentaràs la potència del missatge.

8. ANALITZA ELS POSTS: Analitza quin són els posts amb més èxit i segueix la seva línia per tal de crear més engagement amb els teus seguidors.

9. UTILITZA EMOTICONES: Les publicacions amb emoticones reben més participació que les que no en contenen. Atreveix-te 🙂

10. MENCIONA A PERSONES: Mencionar a un seguidor augmenta la confiança i fidelització amb el client.

 

 

, , , ,
La creativitat dins la publicitat gràfica
La psicologia dels colors

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú