InternetSocial Media

Màster per ser influencer

Les xarxes socials en els darrers anys han crescut molt i és per això que s’han convertit en una eina indispensable per la major part de la població. No només la població ha començat a utilitzar aquestes eines sinó també les marques, les quals han aprofitat el “boom” per crear publicitat de les seves campanyes a través dels influencers.

Un influencer és una persona amb un gran èxit en el món digital amb la capacitat d’influenciar a un grup de persones a través de les xarxes socials.

La Universitat Autònoma de Madrid juntament amb la seva escola d’Intel·ligència Econòmica i la col·laboració d’Ibiza Fashion Week han decidit fer un pas més i crear un curs universitari per ser influencer. El màster “Intelligence Influencers: Fashion & Beauty” consta de 20 crèdits i és presencial.
L’objectiu del màster és que els futurs influencers siguin capaços d’utilitzar els coneixements adquirits per fer de la seva activitat com a influencer l’inici d’una professió.
Per aconseguir la titulació caldrà que els alumnes assisteixin a les classes, realitzin els exercicis i superin els diferents exàmens.

Aquí podreu veure l’opinió que tenen alguns influencers sobre el curs.

https://www.formulatv.com/noticias/82832/dulceida-laura-escanes-recelo-master-uam-influencers-encontra/

https://www.europafm.com/noticias/famosos/vecina-rubia-tiene-rotundo-mensaje-que-quieren-ser-influencers-universidad-carrera_201808095b6bfd0a0cf2b72e9af8cfa5.html

https://cat.elpais.com/cat/2018/08/23/estilo/1535045938_780273.html

Faríeu aquest curs?
Comenta’ns la teva opinió!

CHALLENGE, EL MUST D’INSTAGRAM
Anuncis virals Nadal 2018

Entrades relacionades

Repte: 10 dies de reels

Social Media
Us portem un nou post al blog! Avui us parlarem sobre un nou repte en el qual estem participant! Brandcorps, una empresa d’estrategues, creatives i expertes en xarxes socials, ha…
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú