InternetSocial Media

Màster per ser influencer

Les xarxes socials en els darrers anys han crescut molt i és per això que s’han convertit en una eina indispensable per la major part de la població. No només la població ha començat a utilitzar aquestes eines sinó també les marques, les quals han aprofitat el “boom” per crear publicitat de les seves campanyes a través dels influencers.

Un influencer és una persona amb un gran èxit en el món digital amb la capacitat d’influenciar a un grup de persones a través de les xarxes socials.

La Universitat Autònoma de Madrid juntament amb la seva escola d’Intel·ligència Econòmica i la col·laboració d’Ibiza Fashion Week han decidit fer un pas més i crear un curs universitari per ser influencer. El màster “Intelligence Influencers: Fashion & Beauty” consta de 20 crèdits i és presencial.
L’objectiu del màster és que els futurs influencers siguin capaços d’utilitzar els coneixements adquirits per fer de la seva activitat com a influencer l’inici d’una professió.
Per aconseguir la titulació caldrà que els alumnes assisteixin a les classes, realitzin els exercicis i superin els diferents exàmens.

Aquí podreu veure l’opinió que tenen alguns influencers sobre el curs.

https://www.formulatv.com/noticias/82832/dulceida-laura-escanes-recelo-master-uam-influencers-encontra/

https://www.europafm.com/noticias/famosos/vecina-rubia-tiene-rotundo-mensaje-que-quieren-ser-influencers-universidad-carrera_201808095b6bfd0a0cf2b72e9af8cfa5.html

https://cat.elpais.com/cat/2018/08/23/estilo/1535045938_780273.html

Faríeu aquest curs?
Comenta’ns la teva opinió!

CHALLENGE, EL MUST D’INSTAGRAM
Anuncis virals Nadal 2018

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú