InternetMarketingSocial Media

Anuncis virals Nadal 2018

Cada any, a principis del mes de desembre, els diversos mitjans de comunicació s’omplen d’anuncis per promocionar la campanya de Nadal.

Aquest any, la cadena sueca Ikea ha aconseguit emocionar el públic. Amb només dos dies, el seu anunci s’ha fet viral i ha arribat a milions de persones d’Espanya.

Ikea, ha seguit el mateix camí que l’anunci de Ruavieja, el qual va revolucionar YouTube parlant-nos del poc temps que passem amb les persones que estimem i el temps que dediquem a les pantalles.

L’empresa sueca ens mostra en el seu anunci un sopar en família per Nadal. Abans d’iniciar el sopar, una veu en off els proposa un concurs anomenat ‘Familiarizados’. El concurs consisteix que la veu en off fa preguntes a tots els membres de la taula, el que falli la pregunta, haurà d’abandonar el sopar i qui l’encerti podrà continuar el joc.

Al principi, les preguntes semblen fàcils, ja que fan referència a les xarxes socials o a famosos, però quan comencen a aparèixer preguntes dels membres de la família, s’adonen que coneixen més la vida dels famosos que la dels seus familiars aconseguint que a la taula només hi quedi el membre més gran de la família.

Ikea amb el lema “Desconnecta per connectar” ens convida a deixar el telèfon mòbil aquest Nadal i a gaudir més de la companyia familiar. És per això que l’empresa no publicarà a les seves xarxes socials des del dia 24 de desembre fins al dia 1 de gener, aprofitant aquests dies per estar amb la família, ja que no hi ha res més real que la família.

Nosaltres pensem que per aconseguir l’èxit a les xarxes socials cal ser constants, ara bé creiem que les festes de Nadal es caracteritzen pel retrobament amb la família per això cal que no ens oblidem de dedicar temps a les persones que més estimem.

Link anunci IKEA Nadal 2018: https://www.youtube.com/watch?v=grTQHDlcI2w

Màster per ser influencer
Plantilles Sant Jordi 2019 [Descarregables]

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú