Social MediaWeb & Apps

La llista definitiva “MUST HAVE APP”: retoc i disseny fotogràfic [Apps gratuïtes]

Us portem un recull de les millors APPSde retoc i disseny fotogràfic gratuïtes per a IOS & Android. Ets un amant de l’Instagram o d’altres Xarxes Socials de fotografia? Doncs no et perdis aquesta entrada! 

VSCO – Gratis iOS&Android
Una APP molt completa que no només t’ofereix retoc i edició fotogràfica sinó que conté la seva pròpia xarxa social perquè puguis compartir les teves creacions. Us deixem un enllaç que us ensenya a navegar per la interfície, que no és precisament senzilla.

SNAPSEED – Gratis iOS&Android
Desenvolupada per Google, Snapseed et permet editar fotografies amb una qualitat professional. Per si tens qualsevol dubte o estàs començant a editar, Snapseed també ofereix formacions de curta duració on t’ensenya a emprar i treure el màxim partit de les 26 eines i filtres de les que disposes. A més, pots “gravar” i aplicar un mateix procediment en diversos dissenys. Com tot un professional!

OVERLAY – Gratis iOS&Android
A part d’editar, Overlay et permet posar formes a sobre les teves imatges, per tal de donar-li un toc especial a una fotografia convencional. Les formes bàsiques venen prèviament descarregades a l’APP, però les més complicades les vas descarregant a packs, per tal que l’APP no t’ocupi tant d’espai. El resultat és així de hipster :P

Overlay

BLACKCAM – Gratis iOS&Android 
Et permet capturar la fotografia directament amb el to de blanc i negre (o tonalitats de gris) que trobis més adequat:

black&white-cam

FOODIE – Gratis iOS&Android
Dedicada exclusivament a la fotografia de menjar, permet ressaltar els colors naturals del menjar fent-los veure més vius i alegres amb els seus 31 filtres que canvien segons si es tracta de plats calents, gelats, refrescs, fruita, pasta, carn, cafè o inclús galetes. App ideal si t’agrada fer postureig del teus plats :)

Foodie

LAYOUT – Gratis iOS&Android 
Per crear collages amb les imatges que més t’agradin! Aquesta APP oficial d’Instagram, també et permet moure les imatges al gust, posar-les al revés o crear-ne l’efecte mirall.

Layout

, , , , , , ,
Arriba Instagram ADS STORIES
Eines gratuïtes per millorar els resultats a les xarxes socials

Entrades relacionades

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú