Social Media

Eines gratuïtes per millorar els resultats a les xarxes socials

Sovint gestionar les xarxes socials porta molta feina i s’ha d’estar pendent de moltes coses a l’hora: buscar el hashtag perfecte, publicar el contingut segons una hora determinada, analitzar els resultats de les publicacions…

A Creative Corner en som conscients i per aquest motiu hem seleccionat 6 eines online per tal que pugueu millorar els vostres resultats :

1.Social Mention

social mention

Aquesta eina és coneguda per la majoria de community managers i el seu funcionament és molt senzill. Entres a la pàgina de Social Mention, escrius un concepte en el buscador i en qüestió de segons et mostra informació sobre aquest concepte: últimes mencions a la xarxa, top keywords, top hashtags, nombre de retweets…

2. Twazzup (Twitter)

Twazzup-logo

Eina especialitzada en Twitter que permet buscar informació sobre un concepte classificada segons diferents categories que et puguin interessar com per exemple, influencers.

El funcionament és molt senzill: entres a la pàgina de Twazzup, entres amb la teva conta de Twitter, escrius el concepte i deixes que la pàgina busqui la informació en qüestió de pocs minuts.

3. ViralWoot (Pinterest)

viralwoot-Logo-1

Durant l’últim any Pinterest ha incorporat la possibilitat d’analitzar la teva conta segons unes dades que et proporciona la propia xarxa, tot i això si vols conèixer més informació sobre el tipus de públic que et segueix, els nous seguidors que han començat a seguir-te o els pines que hagis aconseguit pot utilitzar ViralWoot.

4. KeyHole (Twitter – Instagram)

transparent-background-logo-1

Si vols coneixer si un hashtag està tinguen repercussió no dubtis en utilitzar KeyHole. Només cal que escriguis el concepte i cliquis buscar.

A continuació t’apareixerà informació sobre els últims posts, el nombre d’impressions, el reach i els últims posts que han obtingut més retweets.

5. IconoSquare (Instagram)

iconosquare

Una de les aplicacions per Instagram més conegudes i utilitzades per medir, analitzar i gestionar la nostra conta d’Instagram és IconoSquare. A través de la seva pàgina web podem conèixer el nombre total de likes rebuts, seguidors, persones a les que seguim, comentaris rebuts i fotos totals en els últims 7 dies.

IconoSquare també ens permet saber la nostra influència donant-nos percentatges sobre le love ratio, el talk rate o l’spread rate.

6. Cyfe

cyfe

Cyfe consisteix en una heina online per consultar en un sol lloc les estadístiques de la teva pàgina web, blog i xarxes socials al mateix temps. A través d’un panell senzill podem unificar les diferents mètriques i personalitzar la pantalla al nostre gust.

La pàgina disposa d’una gran varietat de widgets per a tot tipus de xarxes: Twitter, Facebook, YouTube, Google Analytics, AdSense, WordPress, Alexa, Salesforce, Amazon, Feedburner…

Entre les seves característiques principals destaquen la possibilitat de veure les estadístiques a temps real i la seva facilitat d’ús.

, , , , , , , ,
La llista definitiva “MUST HAVE APP”: retoc i disseny fotogràfic [Apps gratuïtes]
Creative Corner col·labora amb els Premis Cactus 2017

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú