Social Media

Eines gratuïtes per millorar els resultats a les xarxes socials

Sovint gestionar les xarxes socials porta molta feina i s’ha d’estar pendent de moltes coses a l’hora: buscar el hashtag perfecte, publicar el contingut segons una hora determinada, analitzar els resultats de les publicacions…

A Creative Corner en som conscients i per aquest motiu hem seleccionat 6 eines online per tal que pugueu millorar els vostres resultats :

1.Social Mention

social mention

Aquesta eina és coneguda per la majoria de community managers i el seu funcionament és molt senzill. Entres a la pàgina de Social Mention, escrius un concepte en el buscador i en qüestió de segons et mostra informació sobre aquest concepte: últimes mencions a la xarxa, top keywords, top hashtags, nombre de retweets…

2. Twazzup (Twitter)

Twazzup-logo

Eina especialitzada en Twitter que permet buscar informació sobre un concepte classificada segons diferents categories que et puguin interessar com per exemple, influencers.

El funcionament és molt senzill: entres a la pàgina de Twazzup, entres amb la teva conta de Twitter, escrius el concepte i deixes que la pàgina busqui la informació en qüestió de pocs minuts.

3. ViralWoot (Pinterest)

viralwoot-Logo-1

Durant l’últim any Pinterest ha incorporat la possibilitat d’analitzar la teva conta segons unes dades que et proporciona la propia xarxa, tot i això si vols conèixer més informació sobre el tipus de públic que et segueix, els nous seguidors que han començat a seguir-te o els pines que hagis aconseguit pot utilitzar ViralWoot.

4. KeyHole (Twitter – Instagram)

transparent-background-logo-1

Si vols coneixer si un hashtag està tinguen repercussió no dubtis en utilitzar KeyHole. Només cal que escriguis el concepte i cliquis buscar.

A continuació t’apareixerà informació sobre els últims posts, el nombre d’impressions, el reach i els últims posts que han obtingut més retweets.

5. IconoSquare (Instagram)

iconosquare

Una de les aplicacions per Instagram més conegudes i utilitzades per medir, analitzar i gestionar la nostra conta d’Instagram és IconoSquare. A través de la seva pàgina web podem conèixer el nombre total de likes rebuts, seguidors, persones a les que seguim, comentaris rebuts i fotos totals en els últims 7 dies.

IconoSquare també ens permet saber la nostra influència donant-nos percentatges sobre le love ratio, el talk rate o l’spread rate.

6. Cyfe

cyfe

Cyfe consisteix en una heina online per consultar en un sol lloc les estadístiques de la teva pàgina web, blog i xarxes socials al mateix temps. A través d’un panell senzill podem unificar les diferents mètriques i personalitzar la pantalla al nostre gust.

La pàgina disposa d’una gran varietat de widgets per a tot tipus de xarxes: Twitter, Facebook, YouTube, Google Analytics, AdSense, WordPress, Alexa, Salesforce, Amazon, Feedburner…

Entre les seves característiques principals destaquen la possibilitat de veure les estadístiques a temps real i la seva facilitat d’ús.

, , , , , , , ,
La llista definitiva “MUST HAVE APP”: retoc i disseny fotogràfic [Apps gratuïtes]
Creative Corner col·labora amb els Premis Cactus 2017

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú