Notícies

Creative Corner col·labora amb els Premis Cactus 2017

Dijous passat, 30 de Març es va celebrar al Teatre Municipal de Girona la tercera edició dels Premis Cactus.  

Els Premis Cactus neixen amb la intenció de donar rellevància als millors projectes digitals, de màrqueting, comunicació, desenvolupament tecnològic i disseny online, amb ganes de potenciar les empreses d’ambdós sectors establertes a la província de Girona. Des de l’organització dels Premis Cactus sabem que a la provincia de Girona hi ha molt de talent  i per això creiem que es mereixen un reconeixement tots aquells projectes que estan fets a la província o per a empreses gironines. Els organitzen les associacions Digitals Girona i el Club de Màrqueting i Vendes de Girona per promoure i premiar el talent gironí en els àmbits digital i de la comunicació.

L’equip dels Premis Cactus està format per 16 professionals de diferents àmbits que, de manera desinteressada cedeixen el seu coneixement, esforç i hores per tal que els projectes dels professionals digitals i del màrqueting de les comarques de Girona tinguin el reconeixement que es mereixen.

Vols saber qui formava part de l’#equipCactus17?  Clica aquí: http://premiscactus.com/equip-cactus/

equip-cactus-2017-1024x682

Ens fa molta il·lusió un any més haver pogut formar part d’aquest equip i aportar el nostre granet de sorra per fer que aquests premis tinguin sentit. La veritat no és gens fàcil i per fer possible aquests premis al darrera hi ha molt d’esforç, moltes reunions i també molts nervis i tensió, però són coses de l’ofici, al cap i a la fi som un equip que tots busquem el mateix, fer que el dia de la gala tot surti perfecte.

No podem explicar-vos amb paraules què és el que es sent quan veus el Teatre Municipal de Girona ple, quan veus tots els projectes que s’han presentat i sobretot quan pugen els guanyadors a l’escenari plens d’emoció per endur-se un premi cap a casa, quan passa tot això t’adones que val la pena formar part de l’equip dels Premis Cactus i que ja estàs motivat i amb les piles carregades per l’any vinent.

Segurament des de fora com a observadors de la gala, la vostra perspectiva és diferent, però per nosaltres, veure tot el que s’aconsegueix amb els recursos dels que disposem és increïble. Una vegada més moltes gràcies a totes les empreses col·laboradores per ajudar-nos a fer més grans els Premis Cactus i sobretot gràcies a tots els que veniu cada any a gaudir dels premis.

Motivats per treballar en la 4a edició!

unnamed

, , , , , ,
Eines gratuïtes per millorar els resultats a les xarxes socials
Com utilitzar els hashtags d’Instagram

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú