InternetNotíciesSocial Media

Instagram vol eliminar els likes

Instagram vol eliminar els likes de les publicacions. La companyia està provant si eliminant el número de likes de l’opinió pública podria fer que els usuaris publiquin contingut més autèntic i sentir-se menys pressionats.

Ja fa quasi un any us vam parlar dels canvis que volia implementar Instagram que podien afectar la forma de veure les xarxes. Doncs bé, ara ho tornen a fer.

Què passaria si s’eliminés el total de likes de les publicacions? El cap d’Instagram, Adam Mosseri vol que els seguidors es fixin amb el contingut compartit i no amb el número de likes o de visualitzacions que s’obté.

Maig és el mes de la Conscienciació de la Salut Mental a Estats Units i és per això que Instagram ha escollit aquesta data per provar la versió al Canadà, i poder observar els efectes del canvi de comportament dels usuaris.

La xarxa social sí que permetria veure el número de likes a la persona que publica els continguts, ja que són necessaris per a les mètriques, sobretot pels perfils d’empreses.

Els canvis es basen en la creació d’un entorn menys estressant on persones se sentin còmodes expressant el que elles vulguin. És a dir, que els continguts siguin més reals i propis sense publicar pensant en què dirà l’opinió pública.

Aquest seria un exemple de com es veuria la nova versió d’Instagram sense likes:

Instagram vol eliminar els likes

Instagram vol eliminar els likes, però s’ha de tenir en compte que sense aquest botó els altres usuaris podrien deixar de clicar el botó i des de la companyia no es poden permetre perdre interaccions entre els usuaris, que treballen perquè els usuaris augmentin el seu temps a les plataformes interactuant i parlant entre uns i els altres.

Ni ella ni cap altra xarxa social. Una mostra és Facebook o LinkedIn que fa poc han llançat les seves pròpies reaccions, com és el “m’agrada”, el “m’encanta”, l'”interessant”, el “curiós”, el “gràcies” entre altres, per fer que els usuaris puguin interactuar de millor manera.

Noves reaccions de LinkedIn. Instagram vol eliminar els likes.

Noves reaccions de Facebook. Instagram vol eliminar els likes.

Una de les plataformes socials que ja ha eliminat el botó de like és Pinterest, perquè els usuaris se centrin en el botó de guardar.

, , , ,
Nova imatge corporativa
Casa domòtica amb Arduino

Entrades relacionades

Agencia de publicitat Girona

Canvis en l’algoritme d’Instagram i compres directes

Benvinguts una setmana més al nostre blog! Avui venim a parlar-vos d’Instagram, ja que ha anunciat dues novetats que canviaran la forma de veure les xarxes, transformant-les encara més en…
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú