Social Media

Els Reels d’Instagram

El passat 05 d’agost de 2020, Instagram va incorporar els Reels d’Instagram: una nova forma de crear i descobrir vídeos curts i entretinguts a la seva plataforma. Instagram ha utilitzat la idea original de TikTok, xarxa que es va posar molt de moda durant el confinament, per la creació dels seus reels. 

Els Reels

Igual que a TikTok, els reels permeten que els usuaris puguin crear vídeos curts amb música i compartir-ho amb els amics i seguidors. També es podrà afegir efectes especials i filtres en aquests. Si desitgeu compartir-ho a una audiència més àmplia i diversa, Instagram ha posat a la vostra disponibilitat un nou espai a la secció d’Explore. Segons Instagram, els reels a l’Explore ofereixen a tothom l’oportunitat d’esdevenir un creador de contingut i arribar a noves audiències de nivell global.

Com funcionen?
  • PAS 1: Creació dels Reels

Els reels poden ser gravats com una sèrie de clips o utilitzant videos que teniu a la vostra galeria. Per la creació dels reels, hauríeu de seleccionar els reels en la part de baix de la càmera d’Instagram. Allà hi trobareu una gran varietat d’eines, les quals inclouen els següents:

  • Àudio: en aquesta secció tindreu l’oportunitat de cercar una cançó des de la biblioteca de cançons d’Instagram. A més a més, podreu utilitzar els vostres propis àudios en el moment de gravar el reel. 
  • Efectes especials: Instagram també disposa d’una galeria d’efectes especials, creats per Instagram i altres creadors d’arreu del món, per gravar molts clips amb diferents efectes.
  • Temporitzador i compte enrere: amb el temporitzador podreu gravar els Reels amb el mètode ‘Hands-free’. És a dir, un cop cliqueu gravar, us apareixerà a la pantalla amb el temporitzador 3-2-1, abans que comenci.
  • Alineació: amb aquesta funció podreu alinear objectes de clips anteriors abans de gravar el proper clip i aconseguireu crear transicions per a moments com els canvis de roba. 
  • Velocitat: seleccioneu per accelerar o alentir una part del vídeo o l’àudio que heu seleccionat. Això us podrà ajudar a mantenir-vos al ritme o fer vídeos a càmera lenta.
PAS 2: Compartir els Reels

Amb els Reels, disposeu de dues opcions per compartir el contingut: 

  • Compte públic: amb el compte públic podreu compartir els reels en espais com l’Explore. En aquest sentit, tindreu l’oportunitat de ser descoberts per un públic més divers. Instagram explica que si comparteixes els reels determinades cançons, hashtags o efectes, és possible que el reel aparegui recomanat a pàgines que hagin utilitzat les mateixes funcions. 
  • Compte privat: si teniu un compte privat, els reels també seguiran amb la mateixa configuració de privadesa. Per tant, podreu compartir els Reels amb els vostres seguidors. En aquest cas, els usuaris no podran utilitzar l’àudio original dels vostres Reels i tampoc podran compartir-ho amb altres persones que no us segueixen.
PAS 3: Veure els Reels

Per poder visualitzar els reels haureu de clicar la icona de l’Explorer. En aquesta secció descobrireu una gran selecció de reels elaborats per diferents membres que conformen la comunitat d’Instagram. Igual que les publicacions de fotografies i vídeos, podreu comentar, compartir i posar like als reels.

Els Reels de Creative Corner

A Creative Corner hem utilitzat aquesta nova eina per crear un contingut més innovador per les nostres xarxes socials. A continuació, podreu visualitzar els reels:

Per saber-ne més, consulta la nostra xarxa d’Instagram.

, ,
Un futur sense cookies?
TikTok per promocionar artistes

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú