Anatomia del hashtag perfecte

Voleu saber les claus per escollir el hashtag perfecte? Necessiteu un hashtag que us ajudi a potenciar la vostra empresa i/o marca? Tenim la solució! Avui us donem uns consells que us ajudaran a redactar el hashtag perfecte! 😉

1. SIMPLICITAT: Busca paraules clau senzilles i fàcils de recordar. Tan bon punt l’usuari vegi el hashtag ha de saber de què es tracta.

2.SIGUES ORIGINAL: Crea els teus propis hashtags, i sigues original! Abans de crear un hashtag mira si s’ha utilitzat anteriorment.

3.MESURA ELS RESULTATS: Monitora els resultats per saber quin impacte té el hashtag entre els usuaris de les xarxes socials.

hashtag perfecte 2

 

4. MILLOR CURT: Utilitza hashtags curts, fàcils de recordar i que no siguin rebuscats. Un hashtag molt llarg serà més difícil de recordar que un de curt.

5. VISIBILITAT: Vigila amb l’ús de les majúscules i les minúscules. Els hashtags han de ser llegits fàcilment. A no ser que l’última lletra d’una paraula i la primera de la següent siguin la mateixa evita utilitzar majúscules. Exemple: #JuntsSomMillors

6. CREA COMUNITAT: Fes que els teus seguidors inventin els seus propis hashtags relacionats amb la teva marca.

I sobretot, no abusis dels hashtags. És millor un hashtag ben pensat, que molts de diferents!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.