Social Media

Anatomia del hashtag perfecte

Voleu saber les claus per escollir el hashtag perfecte? Necessiteu un hashtag que us ajudi a potenciar la vostra empresa i/o marca? Tenim la solució! Avui us donem uns consells que us ajudaran a redactar el hashtag perfecte! 😉

1. SIMPLICITAT: Busca paraules clau senzilles i fàcils de recordar. Tan bon punt l’usuari vegi el hashtag ha de saber de què es tracta.

2.SIGUES ORIGINAL: Crea els teus propis hashtags, i sigues original! Abans de crear un hashtag mira si s’ha utilitzat anteriorment.

3.MESURA ELS RESULTATS: Monitora els resultats per saber quin impacte té el hashtag entre els usuaris de les xarxes socials.

hashtag perfecte 2

 

4. MILLOR CURT: Utilitza hashtags curts, fàcils de recordar i que no siguin rebuscats. Un hashtag molt llarg serà més difícil de recordar que un de curt.

5. VISIBILITAT: Vigila amb l’ús de les majúscules i les minúscules. Els hashtags han de ser llegits fàcilment. A no ser que l’última lletra d’una paraula i la primera de la següent siguin la mateixa evita utilitzar majúscules. Exemple: #JuntsSomMillors

6. CREA COMUNITAT: Fes que els teus seguidors inventin els seus propis hashtags relacionats amb la teva marca.

I sobretot, no abusis dels hashtags. És millor un hashtag ben pensat, que molts de diferents!

, , ,
Màrqueting experiencial: emociona al consumidor
8 TIPS pel Twitter de la teva empresa

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú