Social Media

Què és TikTok?

Què és Tiktok?

Tiktok és una aplicació de vídeos curts que va nèixer l’any 2016 a Xina. Com a curiositat aquesta aplicació mòbil va ser desenvolupada en només 200 dies!

L’aplicació permet crear, editar i publicar vídeos musicals afegint diversos efectes i filtres que van renovant-se constantment. A part, permet editar els vídeos directament des de l’aplicació sense haver d’utilitzar aplicacions de tercers. També es poden enviar missatges, posar m’agrada “likes”, seguir a altres usuaris que ens interessin, utilitzar hashtags…  en definitiva podríem dir que s’assembla molt a Instagram però centrada exclusivament en vídeos. El contingunt estrella d’aquesta aplicació ja considerada una nova xarxa social revolucionària són les bromes i els memes que cada usuari pot adaptar als seu estil per tenir així al seu perfil publicat el meme o challenge de moda.

Per al públic de Tiktok el Facebook és la xarxa social per gent gran (ho sentim molt usuaris de Facebook); Twitter la xarxa social per a polítics i periodistes (perdoneu altre cop) i Instagram la xarxa social dels guapos i el postureig (so sorry!).

Tiktok és una evolució del format stories que va crear Snapchat en el seu dia i que Instagram va plagiar fins a enfonsar a Snaphat. Els vídeos tenen una durada de 15 segons i el seu format és vertical. També s’utilitzen els hashtags i es poden mencionar a altres usuaris, es poden replicar vídeos dels demés per intentar fer-ho millor o bé reinterpretar-los. L’objectiu és molt similar al de les altres xarxes socials anteriorment esmenades, ser vist i entretenir.

Quin és el públic principal de Tik Tok?

El públic principal d’aquesta aplicació són els Centennials. Els Centennials són la generació que està revolucionant el màrqueting, la generació més jove i la més experta digitalment parlant. Els Centennials no coneixen la vida sense smartphone o Internet i això influeix moltísim en la seva forma de viure i entendre el món. Evidentment també els influeix en la seva forma de consumir productes/serveis i això als de màrqueting ens interessa i molt!

Voleu saber com fer servir TikTok per a promocionar el vostre producte o servei?

La setmana vinent us en parlarem al nostre blog, recordar-vos que cada dimecres o gairebé cada dimecres publiquem nous articles.

Gràcies per llegir-nos!

Les marques i el coronavirus

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú