DissenyMarketingNotíciesSocial Media

Nova imatge corporativa

Estem d’estrena! Després de més de mig any de feina, un equip de professionals al darrere i molts processos creatius, neix la nova imatge corporativa del nou Creative Corner.

Ja ha arribat el dia! No us podeu imaginar com estàvem d’impacients per poder-vos presentar tot el que hem estat preparant aquest últim mig any. Després de moltes hores de feina, processos creatius, anades d’olla i llàgrimes, oficialment podem dir que neix la nova imatge corporativa de Creative Corner, i és que la passió per la nostra feina no té límits.

Comencem pel procés creatiu.

El logotip anterior és el nostre punt de partida i l’inici d’un llarg camí que ens ha fet arribar on estem ara. El nou imagotip presenta més simbologia del que pot semblar a simple vista. Principalment, a la part interior de l’imago es poden apreciar quatre barres, aquestes són l’evolució del logotip anterior.

La composició de l’imagotip en la seva perfecta forma geomètrica esdevé de la composició de fins a 6 octàgons que col·locats en horitzontal i vertical formen un quadrat. Finalment, amb diferents tècniques de superposició i fusió aconseguim donar forma a un element geomètric abstracte.

Després, talla per aquí, arrodoneix per allà, unes quantes tècniques de disseny més i ja ho tenim, el nou imago de Creative Corner. Per tal d’anar més enllà, donem forma arrodonida als vèrtexs deixant intuir els “corners” com la forma anatòmica d’una lletra “C”.

Ara és l’hora de posar-hi color.

La cromacitat del logotip esdevé d’una combinació fortuïta del destí, no negarem que els vam provar de combinar tots, però n’hi ha dos en concret que ens tenen enamorats, aquests són el groc i el blau, més concretament el Pantone 533C i el 123C. I com que 3 mai són multitud, sempre queda “cool” complementar amb un tercer color, benvingut Pantone Cool Gray 11.

Axiforma, la tipografia perfecta.

L’elecció de la tipografia és important a l’hora de crear una nova imatge corporativa, aquesta ens acompanyarà sempre amb tota la gràfica corporativa i és per això que vam triar l’Axiforma, la tipografia que presenta una anatomia perfecta.

Creative Corner, agència de publicitat.

Només ens queda presentar-vos la nova imatge corporativa de Creative Corner. Aquest, ha suposat un repte únic com a projecte de branding, podríem dir fins i tot un dels més complicats, però estem molt orgullosos i satisfets amb el resultat final, i per això ho volem compartir amb vosaltres i que ens acompanyeu en aquest nou camí que esperem que sigui molt llarg i satisfactori!

Atentament,
l’equip de Creative Corner.

Plantilles Sant Jordi 2019 [Descarregables]
Instagram vol eliminar els likes

Entrades relacionades

2 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú