InternetMarketing

Anuncis originals per Sant Valentí

El dia dels enamorats arriba amb més força que mai, ja que fa uns anys que aquesta festa s’està imposant al nostre país. Com tantes altres festes que provenen dels Estats Units, Sant Valentí comença a crear molt interès als consumidors i això acaba creant més anuncis i campanyes sobre l’amor.

Aquest és un dels temes més tractats en la publicitat i això fa que sigui difícil ser original. No obstant, encara podem trobar-ne d’originals i amb un gran sentit de l’humor. Hem decidit mostrar tres dels millors anuncis d’aquest any.

Carrefour “Ni tele ni nada”

https://www.youtube.com/watch?v=pnPSTSwAwPo

Aquesta campanya mostra la psicologia inversa que hi ha en moltes parelles, quan volen un regal però no ho volen dir. Així, sense imatges i només amb la veu, es crea un anunci molt divertit dirigit a les xarxes socials i a les compres online.

Lotería Nacional “Sant Valentí Cupido 2018”

https://www.youtube.com/watch?v=f0C0aJGAc9o

En aquest cas, l’espot va dirigit a les parelles però no utilitza els típics tòpics sobre l’amor i Cupido sinó creant un nou personatge: el Cupido de la rutina. Aquest és qui manté la màgia de la relació. Una manera més original de mostrar aquest tipus d’amor.

Tous “Celebrate all your tender Lovers”

I per últim, Tous decideix parlar de l’amor en general. Així obra aquest dia a tothom, transformant el dia dels enamorats en el dia de l’amor. Llençant així el missatge de que es pot celebrar l’amor amb la gent que més estimes encara que no sigui la teva parella.

Quin d’aquests tres anuncis us ha agradat més?

, , , , , ,
Advertising Super Bowl 2018
Joguines per la igualtat

Entrades relacionades

Postureig a Instagram

Avui volem parlar-vos d’un cas recent on una influencer va abusar del postureig per fer reflexionar a la seva audiència sobre què es publica a xarxes socials i fer veure que no tot allò que es publica és real.

Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú