DissenyMarketingNotícies

Tendències disseny gràfic 2020

El 2020 cada cop és més a prop i és per aquest motiu que en el post d’avui volem avançar-vos unes quantes tendències de disseny gràfic que arribaran amb el nou any.

Un bon disseny és aquell que a part de transmetre perfectament un missatge aconsegueix arribar al públic proposat i a més a més connectar amb ell. Per tant, és important estar el dia amb les tendències i saber utilitzar-les correctament.

Aquí us deixem 4 de les tendències i com utilitzar-les aquest 2020:
  • JERARQUIA D’ELEMENTS. Cal organitzar tots els elements que apareguin en el disseny segons la seva importància o el que requereixi més atenció ja sigui un títol, una imatge o una icona. Per aconseguir-ho pots utilitzar recursos com:
  • 1. Mides. Només s’ha de destacar més gran allò que vols que cridi l’atenció. Engrandir un objecte i jugar amb la seva escala és una de les maneres més efectives de donar-li importància visual.
  • 2. Color i contrast. El color és un altre recurs per aconseguir destacar un objecte. Existeixen maneres creatives en les quals el color i el contrast poden aplicar-se a un disseny per a dirigir la mirada de l’espectador, per exemple, utilitzant colors brillants i cridaneres amb fons blanc o optar per colors elèctrics.
  • 3. Tipografia. És un dels elements més importants en el disseny gràfic i en la jerarquització d’elements. Una bona tipografia amb la mida correcta aconseguirà cridar l’atenció per si sola.
  • 4. Composició. És molt important donar-li una bona estructura al teu disseny i d’aquesta manera podràs guiar la mirada de l’espectador com tu hagis triat.
  • MISSATGE CLAR. Avui en dia vivim estimulats per missatges, imatges, etc, que ens criden l’atenció constantment. És molt important que el nostre disseny s’entengui perfectament i el missatge sigui directe. Textos clars i tipografies llegibles (copywriting).
  • DISSENY MINIMALISTA. Com sempre s’ha dit “Menys és més”. Aquest 2020 torna el minimalisme i el blanc al disseny. No tenir por a l’espai en blanc sempre hi quan aquest sigui intencionat i amb una objectiu com projectar elegància o destacar un missatge.
  • TIPOGRAFIES A MIDA. Una bona tipografia pot millorar la imatge corporativa de la teva marca. És important triar una font que s’adapti a la marca que representa i per això potser és necessari modificar-la.
Per si us interesa en el nostre blog trobareu una entrada amb tendències de packaging!

Per tant, com us hem comentat, si la imatge corporativa es treballa bé, el posicionament de marca és major i llavors hi ha la possibilitat d’obtenir més beneficis per a la teva empresa. Què en penseu de les tendències de disseny gràfic pel 2020?

Història i evolució del disseny web
7 idees pel teu feed d’Instagram

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú