Notícies

La nostra experiència amb el logotip dels 25 anys de Ràdio Banyoles

Avui aquesta entrada de bloc no serà sobre consells de màrqueting, disseny o publicitat. Hi té a veure evidentment però canviem una mica de registre i volem explicar-vos la nostra experiència.

Fa uns mesos des de l’Ajuntament de Banyoles, la Clàudia Massó, regidora de comunicació va posar-se en contacte amb nosaltres per proposar-nos una col·laboració amb l’IES Josep Brugulat de Banyoles.

La nostra tasca era engrescadora, els alumnes de batxillerat artístic portaven alguns mesos treballant per preparar una proposta de logotip per celebrar el vint-i-cinquè aniversari de Ràdio Banyoles.
Un cop els estudiants van tenir les seves propostes, vam reunir-nos de nou amb la Clàudia Massó i en Josep (professor de l’IES Josep Brugulat). Era el moment decisiu, calia escollir les millors propostes de forma anònima per treballar-les i que finalment donéssim vida a l’actual logotip del vint-i-cinquè aniversari de la ràdio.

Les propostes eren d’allò més creatives i diverses, inspiració amb tot el que fa referència a Banyoles (en Blauet, l’Estany, la lletra b de Banyoles…), també moltes tipografies diferents, propostes més relacionades amb la instrumentació tècnica d’un estudi de so…

Sense més dilació, aquí podeu veure la proposta escollida per Ràdio Banyoles:

logo-radio-banyoles

Aquest logotip està inspirat en una proposta que contenia les línies dels controls de so de la ràdio, utilitzava altres colors però per tal d’unificar-ho amb el logotip actual de la ràdio (en tons més vermellosos) es va escollir que la millor opció era mantenir aquests colors.

Aprofitant aquesta col·laboració amb l’Institut Josep Brugulat, una de les estudiants que va realitzar la proposta, vindrà alguns dies a l’agència per veure l’entorn de treball real i fer-se una mica d’idea de l’organització i tasques que desenvolupa cada perfil dins d’una agència.

Aquestes experiències són d’allò més enriquidores i creiem que és important que des de l’Ajuntament de Banyoles i els Instituts s’arribi a aquest tipus d’acord per formar d’una manera diferent als estudiants. Contentíssims d’haver-hi participat!

Estratègies amb influencers
Festes d’Agost de Banyoles 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú