MarketingNotíciesSocial Media

Instagram elimina definitivament els likes

El passat 14 de novembre vam compartir-vos a través del nostre d’Instagram uns stories amb un tweet oficial d’Instagram on l’empresa confirmava que eliminava definitivament els likes de totes les publicacions.

A dia 26 de novembre nosaltres encara veiem els likes de les publicacions però ja hi ha perfils que han començat a experimentar aquest canvi. Fa uns mesos al nostre blog també us vam parlar d’aquest tema ja que inicalment semblava un rumor fins que la setmana passada es va confirmar, així que a no ser que es faci enrere, aquesta decisió és definitiva.

Amb aquesta decisió Instagram afirma que vol fomentar que els usuaris comparteixin contingut sense patir per la quantitat de likes. És conegut que el número de likes que una persona pot rebre a les seves publicacions pot afectar, especialment als més joves.

També es comenta que amb aquesta mesura s’acaben els “fake influencers“, ja que molts creadors de contingut han comprat seguidors i likes per aconseguir col·laboracions amb marques importants i així treballar més. Si desapareixen els likes es valorarà molt el número de comentaris i serà imprescindible que interactuem amb la nostra audiència si volem comentaris.

Què n’opineu? Us sembla bé aquesta mesura d’Instagram? Quin serà el futur de la plataforma?

Nosaltres creiem que aquesta mesura el que fomentarà serà la compra de seguidors i comentaris, i que no s’acabarà amb els “fake influencers“, d’altra banda però ens alegra pensar que amb aquesta mesura s’acabin casos de bullying per tenir menys likes que un altre company, o que els adolescents es sentin inferiors per agradar menys. Una cosa és certa, Instagram podrà eliminar els likes però no el postureig!

Nosaltres encara veiem els likes, i vosaltres?

Influencers de Barcelona
Eines per crear les teves felicitacions de Nadal

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú